Kako prepoznati zenskarosa


SAMO JEDAN CILJ
Zavodnici tačno znaju šta treba da urade da se žena oseća posebno. Takav muškarac, na primer, biće veoma saosećajan za njene privatne ili poslovne probleme i navešće je da se „otvori“ i pokaže najskrivenija osećanja. Kada njena pažnja popusti, kada počne da se oseća sigurno i prijatno, Kazanova kreće u napad.

NISKO SAMOPOŠTOVANJE
Ženskaroši nestaju čim dobiju što žele. Većina psihologa smatra da ženskaroši imaju nisko samopoštovanje. Pošto ih taj osećaj „drži“ kratko vreme upravo zato spavaju sa različitim ženama - kako bi dobar osećaj trajao duže.
Psiholozi navode da su Kazanove u detinjstvu imale problema sa očevima - ili ih uopše nisu imali ili je odnos bio loš.
− U pitanju je poremećaj ličnosti. Oni moraju da manipulišu i varaju, jer je to jedini način na koji mogu da dobiju šta žele od žene. Iako ponekad osećaju krivicu, ignorišu takve osećaje. Oni su toliko promiskuitetni da im nije strano ni zavođenje prijateljeve supruge, a vrlo su tajanstveni kada govore o sopstvenom ljubavnom životu − navodi Robert Hare, autor knjige „Bez savesti“.

KAKO ODOLETI
Kada pomislite da ste upoznale Kazanovu, Don Žuana, ženskaroša ili kako god ga već zvali, a ne želite da budete samo još jedan njegov trofej, ne dopustite da vas izmanipuliše. Ostanite pri svojim stavovima, ne slušajte ga, ponavljajte u sebi šta zapravo želite. Žena mora da odlučiti šta zaista želi i mora biti čvrsta u svojim odlukama.