Sedam stvari o seksu koje bi muškarci voleli da žene znaju


Njihove želje i težnje nisu tako proste i jednostavne kao što mi mislimo. Frojd je žensku seksualnost nazvao „mračnim kontinentom“. Ako je to tačno, mušku seksualnost bismo mogli nazvati „mračnom planetom.“ Na tom polju muškarci su mnogo komplikovaniji nego što žene misle.

Otkrijte njegovu „mračnu planetu“

Potrebna im je pohvala

Da bi stekli samopouzdanje, potrebno je da ih hvalimo i delimo im komplimente.

Plaše se bliskosti

Istraživanja su pokazala da su dečaci mnogo otvoreniji i spontaniji od devojčica, sve dok ne dostignu školski uzrast. Tada počinje represija – nemoj da plačeš, ti si dečak i slično. Na taj način njegova želja za intimnošću i bliskošću postaje tabu. Žene treba da shvate da, kada se muškarac posle seksa povuče u sebe, to radi možda zato što je u šoku jer shvata koliko mu je potrebno da bude blizak sa vama.

Seks radi seksa

Seks im je potreban kao što im je potrebna hrana. Ne očekujte od njega da vodi ljubav sama samo u trenucima kad vas obožava. Nahranite ga.


Erogene zone

Nije im penis jedina erogena zona. Prija im i kad ih partnerka dodiruje po grudima, unutrašnjoj strani butina i po licu. Testisi i anus se podrazumevaju.

Seksualne fantazije

Muškarci uživaju u seksualnim fantazijama, i to bi želeli da podele sa partnerkom, ali se plaše njene reakcije. Isto tako, voleli bi da znaju koje su naše seksualne fantazije.

Pričanje za vreme seksa

Vole kada žena priča za vreme seksa. To je za njih veliki afrodizijak.

Vole da nas osvajaju

Muškarci vole osećaj da treba da se izbore za ženku, da je osvoje, da joj se udvaraju. Intimnost je povezana sa bliskošću, ali održavanje seksualne želje zahteva i izvesnu distancu. Kako uspostaviti potrebnu ravnotežu? Oba partnera treba da ostvaruju svoje želje: nemojte mu zabranjivati da gleda porno filmove.

Izvor: Blic