Koje su zenske osobine za muskarce posebno seksi


Osmeh
Brojna istraživanja su pokazala da je muškarcima vrlo privlačan ženski osmeh. Smatraju da njime žena pokazuje da je otvorena, vesela i neopterećena. Osmeh je uvek seksi!

Zna da slusa
Žena koja pažljivo sluša svog sagovornika i više je nego privlačna. Jedno australijsko istraživanje je pokazalo da mnogi muškarci upravo to primećuju na ženi.

Smisao za humor
Svako voli kada ga neko oraspoloži i nasmeje. Zato su muškarcima privlačne žene koje imaju smisao za humor. Takve žene znaju da ih opuste i nasmeju, a to je preduslov za seksi raspoloženje.

Šala na sopstveni racun
Nema ništa ružnije od žene koja ne zna da se šali i na sopstveni račun i koja sve shvata lično, reći će vam većina pripadnika jačeg pola. Kad se žena šali na vlastiti račun, pokazuje da nije kritički nastrojena ni prema sebi, ali ni prema muškom rodu.



Pogled

Mnogi muškarci smatraju da žena najbolje zavodi pogledom. Ima onih koji vole tajanstveni ženski pogled, dok druge privlači stidljivi pogled. To je pokret koji se ne može glumiti i najprivlačniji pogled je onaj koji odražava pravu ženinu osobenost.



PAMET
Većina muškaraca želi kraj sebe pametnu ženu. Iako neki tvrde drugačije, pamet je seksi osobina. Pamet je ta koja omogućava ženi da bude zanimljiva, intrigantna, relevantna sagovornica, ali i maštovita u krevetu.



PRISTOJNO PONAŠANJE
Žena ne mora biti svetica, ali mora pristojno da se ponaša. Muškarcima nisu privlačne žene koje su preglasne i nametljive.