Seks poza koju devojke najvise vole


Uz naše super savete ova poza će postati nenadmašna za obostrano zadovoljstvo...Ankete su pokazale da je tipovima ubedljivo najomiljenija poza “otpozadi”, ali visoko rangirano drugo mesto uvek je zauzimala “žena na vrhu”. Većina devojaka, međutim, na prvo mesto stavlja upravo ovaj seksi položaj iz brojnih razloga i prednosti, a jedna od najvećih je – u ovoj pozi se najlakše dostiže orgazam. Ono što je zanimljivo jesta i da mnogi muškarci, kada malo bolje razmisle, dodaju pone cowgirl položaju – ona ne samo da im pruža savršen pogled na vaše telo, već za razliku od gotovo svih drugih poza, u ovoj ne moraju sami da ulažu previše truda.

S obzirom da je bez sumnje ovo jedan položaj vredan utrošenog vremena, koji vam oboma može doneti vatromete zadovoljstva, odlučili smo da mu posvetimo malo pažnje i otkrijemo zbog čega je sve ova poza toliko sjajna!
Vi držite kormilo

Biti odozgo vam definitivno daje moć. Možete da se poigravate menjajući brzinu i dubinu penetracije, isprobavajući šta vam najviše prija. Još jedan plus: Kada zajašete partnera Kegelovi mišići vam se automatski stežu, pojačavajući oboma osećaj užitka. Možete i da se izazovno poigravate, dopuštajući mu da samo delimično uđe u vas. Ili budete ultrarazuzdane - i pokažete mu ko tu vodi glavnu reč - tako što ćete ga potpuno prikucati za krevet. Opkoračite ga, smeštajući stopala levo i desno od njegovih kukova, i spustite se na njega, nežno se pomerajući gore-dole. Zahvaljujući ovom plitkom prodiranju neće se prebrzo uzbuditi, već postepeno ludeti od uzbuđenja. Kod većine žena samo prvih nekoliko centimetara vaginalnog kanala je veoma osetljivo, pa će vam posebno prijati da „usisate“ samo glavić u sebe.

Za strasniji seks ga zajašite dok sedi. Obavijte mu noge oko struka i ruke oko vrata. To je poza za duboku penetraciju i pruža jak osečaj intimnosti: lica su vam tako blizu, pa je poza savršena za strasno ljubljenje. Umesto klasičnih gore-dole pokreta, možete da menjate vrstu stimulacije zajednički se njišući napred-nazad ili mešajući kukovima. Kružni pokreti pružaju različit osećaj od uobičajenih kretnji gore-dole.
Lako pristupa vašim vrućim tačkama

Da biste doživele orgazam, većini devojaka je potrebna stimulacija barem jedne od dve glavne tačke užitka. Stimulacija klitorisa i G-tačke može da olakša dolaženje do vrhunca ili intenzivira orgazam. A, poza žena-odozgo vam pruža mnogo manevarskog prostora za to.

G- tačku je ponekad teško pronaći. Da bi je penis stimulisao probajte ovu pozu, koja vam omogućava da menjate ugao i dubinu penetracije: On neka sedne ispruženih nogu, a vi ga opkoračite, licem okrenuti ka njemu. Nagnite se unazad, oslanjajući se na ruke, i podignite mu noge na ramena, a zatim pustite da on dalje „radi posao“. Pri svakom prodiranju će moći lako da vam pritisne „vruće dugmence“, zahvaljujući čemu će vam celo telo preplaviti talasi užitka.

Za klitoralnu stimulaciju, on neka legne na leđa, a vi lezite preko njega, tako da se dodirujete stomakom i karlicom. Noge pružite bočno pored njegovih. Dok se njišete gore-dole ili napred-nazad, možete rukama da mu se oslonite na ramena. Pošto vam je karlica prislonjena uz njegovu, klitoris će se pri pokretu trljati uz njegovu pubičnu kost.
Može i ručno da vam pripomogne

Kada ste vi gore, vaš dragi sa lakoćom može rukom da vam stimuliše klitoris - ili bilo koju drugu zonu. Dok sedite na njemu, ruke su mu slobodne i celo vaše telo mu je pristupačno za istraživanje. Vaše grudi i klitoris su mu na izvolite i stimulacijom ovih zona može da vam pomogne na putu do orgazma.

Dok ga jašete, neka vam prelazi rukama duž celog tela - od ključne kosti, pa sve do ispod struka. Priuštite mu slične trnce zadovoljstva prelazeći mu preko torza, usput se poigravajući pupkom. Osetiće kako mu šaljete žmarce ravno do međunožja. Kada se približite vrhuncu, neka vam pruži duplo zadovoljstvo, kružeći sa dva prsta preko vašeg klitorisa dok svršavate.
Pokazuje celo telo

Svaki muškarac je pomalo voajer; svi se oni lože na vizuelnu stimulaciju. A nijedna druga poza mu ne pruža tako raspamećujući prizor kao žena-odozgo; ima pogled na celo vaše seksi telo. Da biste mu priuštile nezaboravan vizuelni doživljaj, spustite se na njegov penis i skakućite gore-dole, tako da može da posmatra kako vam grudi poskakuju. Radi ravnoteže oslonite se rukama na njegove grudi ili iza sebe. Ako se pri tom još same poigrate klitorisom, zavrteće mu se u glavi od uzbuđenja - a i vama.

Još jedna poslastica za oči vašeg dragog: okrenite mu leđa u pozi obrnuti-rodeo (ako vam pri okretanju penis isklizne, vratite ga). Možete da skakućete gore-dole, „mešate“, ili kombinujete i jedne i druge pokrete. Ili, ako želite da mu priuštite stvarno divlje jahanje, nagnite se napred, spustite „na sve četiri“ i imaće potpun pregled situacije otpozadi. Taj prizor će mu se neizbrisivo urezati u sećanje kao najseksepilnija slika koju je u životu video.