Seks poza broj jedan: otpozadi


Znamo da vam je ovo jedna od omiljenih poza, a evo i kako da je učinite još uzbudljivijom...


Gotovo da nema ankete o seks pozama u kojoj ubedljivi pobednik nije čuveni doggy style! Iako je "devojka na vrhu" među top omiljenim pozama svih Cosmo čitateljki, "otpozadi" je definitivno položaj koji najviše uzbuđuje i devojke i muškarce. Verujemo da ste ovu pozu isprobali mnogo puta, na mnogo različitih načina, ali evo deset saveta koji će vam pomoći da je učinite još boljom...
1. Pustite ga da čeka

Penetracija automatski deluje dublja u ovoj pozi, jer se skraćuje vaš vaginalni zid. Naterajte ga da sedi/leži potpuno nepomično dok se vi pomerate u napred i unazad, ali tako da stimulišete samo glavić - ovo seksi začikavanje će ga naterati da izgori od iščekivanja!
2. Poslastica za G-tačku

Odlična stvar kod poze "otpozadi" je to što on ima sve šanse da bez problema pogodi vašu G-tačku. Rezultat: eksplozivni orgazam. Kod nekih žena, ova oblast je toliko senzitivna, da stimulacija čak može delovati i neprijatno, ali ako se opustite i nastavite sa laganom penetracijom, svaka neprijatnost obično brzo prolazi. Zato se ne ustručavajte da iskusite fantastični G-užitak.
3. Poput životinja

Ok, ova poza je sama po sebi prilično animalna, ali probajte da joj dodate ovaj zaokreta za ekstra animalizam! Dok je on u vama, preksrtite kolena i tako se oslonite na njih - to će stvoriti dodatni pritisak oko njegovog juniora, a poveća će se i trenje na vašim vaginalnim zidovima. Sve to zajedno prebacuje ovu pozu iz odlične u hiperfantastičnu!
4. Ne idite suviše duboko

Tipovi obično brže dolaze do orgazma u ovoj pozi, pa se zato prvo zadržite na plitkoj penetraciji - ovo će povećati vaše uživanje, jer je najosetljivije deo vagine sam početak, odnosno prva trećina, dok njemu neće dati previše stimulacije koja će ga prebrzo naterati da svrši.
5. Stanite u orgazmički red

Dodajte vašoj igri u dvoje trećeg člana - vibrator. To će ubrzati vaš put do Oooohhh faze i učiniće je intenzivnijiom. Ako vašem dragom smeta konkurencija u obliku realnog penisa (koja ga čak može i nadmašiti po veličini) koristite manji vibrator nekog drugo oblika!


6. Veliki smeli potez

Ovo je zahtevan položaj i nemojte terati svog dečka da ga izvede, osim ako niste sigurni da je njegovo telo dovoljno snažno (ne želite, naravno, da mu rušite ego). Naslonite se na podlaktice, a on neka vas uhvati za butine i podigne u vis - baš kao da gura kolica sa jednim točkom. Neka on preuzme kontrolu, a vi se opustite i uživajte.
7. Neka vas dobro istrlja

Dok se topi od uživanja, recite mu da posegne za malo lubrikanta i prstima jedne ruke prelazi po vašim vaginalnim usnama i klitorisu - dupla senzacija će vas učiniti dvostruko uzbuđenom.
8. Odsanjajte slobodno

Kako ne možete da imate direktni pogled na njegovo lice, nemojte se ustručavati da pustite misli da malo odlutaju u zemlju fantazije. Ovo je pravi trenutak da udovoljite svojoj erotskoj imaginaciji i začinite seks sesiju novom dozom požudne energije.
9. Idite korak dalje

Promerite granice isprobavajući nove seksi igrarije. Zagrejte malo ulja za masažu i neka ga on nežno pospe po vašim leđima i guzi dok ste u "četvoronožnom položaju". Posle senzualne masaže, neka nežno uđe u vas i nastavi da vas trlja po svim delovima tela koje može da dohvati!
10. Ne štedite dlanove

Mnogi ljudi smatraju da malo pljeskanja po guzi može da doda novu uzbudljivu energiju doggy pozi (Rijana i Lady Gaga, na primer, smatraju da je za to ipak potrebno puno, ozbiljnog pljeskanja). Neka pokuša lagano, pa ako vidite da vam se dopada, neka malo pojača pritisak - i naravno, neka bude spreman da mu kasnije vratite istom merom!