Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Seks koji ce istopiti 400 kalorija
Povecaj Tekst Smanji Tekst

 1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

  Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

  Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 2 od 2
 1. #1
   OFF 
  VIP
  Poeni: 406,386, Nivo: 1
  Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
  Overall activity: 99.9%
  Dostignuća:
  OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
  Nagrade:
  Posting Award
  Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
  Država
  Norway
  Registrovan
  Dec 2011
  Pol
  Zensko
  Zadnji Put Online : @
  Lokacija
  negde iznad zvezda
  Postovi
  59,575

  srce Seks koji ce istopiti 400 kalorija

  Seks koji ce istopiti 400 kalorija


  Jednom običnom, prosečnom seks sesijom potroši se oko 200 kalorija.
  Ali ko još želi običan, prosečan seks?


  Već i same znate da posle dobre, zdrave „partije“ seksa treba da budete iscrpljene, preznojene i bez daha. Trebalo bi da vam srce kuca 100 na sat i osećate jaku žeđ - pod uslovom da uradite stvari kako treba. Pa, kako da budete sigurne da ste na pravom putu? Nije vam tu lični trener da vas opomene (osim ako seksi vežbe ne izvodite upravo sa njim). Stručnjaci tvrde da se u proseku za pola sata seksa „sagori“ 200 kalorija. To znači da tako „topite salce“ istim tempom, kao i brzim hodom. Ali, zar seks ne bi trebalo da bude uzbudljiviji od toga? Zar ne bi bilo zabavnije da pokušate da „istopite“ onokoliko kalorija koliko biste potrošile na času gimnastike… takmičenju u tangu… ili čak triatlonu? Evo kako da svoje erotske sportske igre podignete na zaista visok nivo - pripremite se za zlatnu medalju seks-olimpijade!

  200 kalorija: klasična predigra
  400 kalorija: ekstradinamična uvertira

  Naravno, mogle biste da obogatite predigru dinamičnim elementima vežbanja. Pojedini stručnjaci preporučuju striptiz koji će vas oboje ispuniti visokim nabojem - a korist je višestruka: a) vi plešete, b) oboje ćete se i te kako uzbuditi (pa će i sama „akcija“ biti energičnija) i c) razbićete monotoniju (a čak i najvećim „nevaljalicama“ se dešava da zapadnu u erotsku kolotečinu).

  Plesne pokrete kombinujte sa vežbama: dok mu okrećete leđa polagano idite u čučanj, a zagrevajte se i razgibavajte „mešanjem“ kukovima i istezanjem nogu. Ako se dobro zagrejete, bićete spremnije za kreativniju seksi akrobatiku. Nema više jauka kada mu prebacite nogu preko ramena. Nema više grčeva u listovima koji vas dekoncetrišu.

  Ako ne volite da plešete, pa čak ni samo za njegove oči, drugi način da učinite predigru kreativnijom jeste da se golišavi jurite po kući ili igrate žmurke. Trčanje će vam ubrzati rad srca, a osećaj uzbuđenja izazvati skok adrenalina, budeći tako onaj životinjski borbeni nagon koji će u ovom slučaju poslužiti kao uvod u „divlju“ akciju. Iščekivanje će biti još uzbudljivije ako objavite da onog ko izgubi čeka „gadno“ golicanje ili nešto „još gore“. Ovde nije cilj opustiti se, već izazvati onu prijatnu nervozu iščekivanja. Zvuči čudno, ali funkcioniše.

  200 kalorija: ležeći seks
  400 kalorija: „akcija“ na nogama

  Poze koje zahtevaju najviše energije su one kada stojite - ali kod njih je i najveća verovatnoća da se završe tragično ili makar dovedu do tragičnog pada raspoloženja na kome ste celo veče radili. Budite bez brige. I ako vam partner nema noge od čelika, možete da uživate u uzbudljivim seksi vežbama koje „sagorevaju“ gomilu kalorija. A i ako imate problema sa leđima ili vas muči nedostatak gracioznosti, pa verujete da stojeća akcija nije za vas - ipak postoji način.

  „Probajte ovu varijaciju tantričkog jab/jum položaja“, predlažu poznavaoci. „Neka vaš dragi sedne na stolicu, pri čemu noge treba da mu budu savijene u kolenima pod pravim uglom.“ Tako neće biti previše opterećene, pa će moći da se usredsredi na uživanje. Sedite mu u krilo, okrenuti licem ka njemu, a nogama se oslonite o pod, kako biste mogli da se izdižete i sedate ili ih prosto čvrsto obavijte oko njega i „mešajte“. Ova poza je možda i bolja za vas od „stojeće“, pošto vam pruža bolju kontrolu i više mogućnosti za direktnu stimulaciju klitorisa, dok stojeći nemate toliko kontrole i možete samo da se nadate najboljem. Iako ćete se posle ove „vežbe“ osećati i razgibanije i snažnije, njen glavni adut je fantastičan užitak koji pruža.

  200 kalorija: „bez pomeranja“
  400 kalorija: tai-či seks

  Razmišljajući o kombinovanju seksa i vežbe, neizbežno vam pada na pamet joga. Gotovo je nemoguće isprobavati sve one položaje na seansi joge, a ne pomisliti: „Ovo bi bilo sjajno uraditi u krevetu!“, „Srećom, pa na ovom kursu joge nema momaka!“ ili „Ovo je bukvalno varijacija na pozu kučećeg stila!“ Sasvim je prirodno što je u jednom trenutku došlo do prožimanja Kama Sutre i hatha joge. I jedno i drugo dolaze iz Indije i teže ekstremnoj savitljivosti (i zahtevaju je).

  Ipak, kombinacija seksa i joge može da deluje i obeshrabrujuće. Zato probajte pozu „luk“ koja nije previše teška. Lezite na leđa, nogu raširenih i savijenih u kolenima, a vaš dragi neka klekne između njih. Izdišući vazduh podignite kukove sa kreveta i držite ih tako na visini. Rukama možete da se oslonite o krevet ili pridržavate kukove i dodatno ih podignete ako vam je dragi ekstra visok. U tom položaju neka uđe u vas. Pa, izađe. Pa, uđe… Njemu će ova poza pružiti prednosti superduboke penetracije, a vama zategnuti mišiće zadnjice. Stezanje i opuštanje mišića će vas osloboditi tenzije i omogućiti nesmetan protok energije kroz telo - tako kaže princip drevnog tai-čija. I ne zaboravite da dišete!
  Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

  [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
  Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

 2.    Linkovi Sponzora

  SRB HOST

 3. #2
   OFF 
  VIP
  Poeni: 406,386, Nivo: 1
  Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
  Overall activity: 99.9%
  Dostignuća:
  OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
  Nagrade:
  Posting Award
  Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
  Država
  Norway
  Registrovan
  Dec 2011
  Pol
  Zensko
  Zadnji Put Online : @
  Lokacija
  negde iznad zvezda
  Postovi
  59,575

  Uobičajeno Odg: Seks koji ce istopiti 400 kalorija

  Seks koji ce istopiti 400 kalorija


  200 kalorija: žena odozgo
  400 kalorija: čučni-i-mešaj

  Znate, čučnjevi nisu rezervisani samo za teretanu. Otkrivamo ceo spektar varijacija poze „žena odozgo“. Umesto da kleknete na njega, opkoračite ga čvrsto se oslanjajući stopalima na krevet, pa se tako spustite na njega. Osim ako nemate mišiće kao Arnold Švarceneger, moraćete da se pridržavate za uzglavlje kreveta. Zatim se krećite gore-dole, istovremeno kružeći kukovima. Inače, izvodeći sve ovo polagano, možete da produžite užitak jer imate savršenu kontrolu nad situacijom. A možete i brzo da privedete stvar kraju, jer ste u poziciji da mu brzim kretnjama gore-dole pružite onu snažnu, duboku penetraciju koja skoro sve muškarce dovodi do „ludila“. Sve u svemu, to je savršena poza za vas - bilo da želite da odložite vrhunac, ubrzate stvari jer ste svršile još pre 10 minuta ili ga osetite dublje nego ikada dosad.

  200 kalorija: „sedeći“ seks
  400 kalorija: „viseći“ seks

  Ove akrobacije će vašeg dragog ili „raspametiti“ od užitka ili naterati da se previja od bola, zavisno od toga koliko su vam jake ruke. On neka sedne na pod i nagne se blago unazad, oslanjajući težinu tela na ruke. Noge neka raširi, pa između njih postavite stolicu, sedite na nju i prebacite mu noge iza ramena. Uhvatite se šakama za prednju ivicu sedišta, prstiju okrenutih unapred i spustite guzu sa stolice naniže, na njega, držeći pri tom težinu svog tela tricepsima. Ako su vam ruke slabije, možda ćete morati da ga zamolite da vas pridržava za guzu ili izdigne kukove, kako biste se našli na pola puta. Ali, uspete li, korist će biti trostruka: spojićete vežbanje sa seksom, impresionirati ga svojom maštovitošću i usredsređujući se samo na akciju skrenuti misli sa bilo čega što vas čini nervoznima - što je siguran recept za dostizanje sjajnog orgazma.

  200 kalorija: pola sata seksa
  400 kalorija: duuugooo vođenje ljubavi

  Još jedan od načina da povećate potrošnju kalorija je da produžite svoje seks-seanse. I to znatno. Jer ako uobičajenom akcijom „sagorite“ 200 kalorija, duplo dužom biste mogle da duplirate i potrošnju kalorija - i užitak. Ima zagovornika metode odlaganja orgazma. Da, odlaganja - ne prekidajte čitanje! Svaki put kada dođete nadomak vrhunca, „smanjite doživljaj“. Pomoći će ako i partnera uputite u svoje namere, kako bi mogao da vas drži u toku sa tim u kojoj je on fazi.

  Možda ćete želeti da produžite i predigru, da biste imale bolju kontrolu nad razvojem događaja. A onda, dok osećate kako uzbuđenje raste, stežite svaki mišić svoga tela, uključujući i tzv. pubokokigeusne mišiće koje koristite pri mokrenju. Rezultati? Stezanje jednog po jednog mišića je već samo po sebi vežbanje. Posvećujući više vremena predigri produžićete ukupno vreme vođenja ljubavi. A što duži bude period iščekivanja, više ćete „podivljati“ kada pređete na stvar - i „sagoreti“ više kalorija.

  200 kalorija: misionarska poza
  400 kalorija: seksi sklekovi

  Randi Dafini je seks terapeut, stručnjak za fitnes i bivši profesionalni sportista - što znači da svuda vidi mogućnosti za vežbanje, čak i ispod pokrivača. Zato je smislio „bodibilding u spavaćoj sobi“. Jedna od vežbi koje preporučuje su seksi sklekovi. Dok vam partner leži na leđima, smestite se iznad njega, nogu tek toliko reširenih da opkoračite njegove. Ispravite telo, a zatim se snagom ruku spustite na njega (tako da uđe u vas).
  Ako vam je tako lakše, oslanjajte se kolenima na krevet. U tom položaju krv vam cirkuliše ubrzano, mišići su napeti - i neće proći dugo dok ne izgubite kontrolu nad sobom. Ova poza ima još jednu dobru stranu, napominje Dafini: „Vaše telo će zapamtiti zadovoljstvo doživljeno u tom položaju, pa ćete se i pri kasnijem izvođenju klasičnih sklekova prisetiti tog užitka.“
  Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

  [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
  Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

   

Slične Teme

 1. Zacini koji cuvaju zdravlje
  Od Vesna u forumu Zdravlje
  Odgovori: 2
  Zadnji Post: 13.09.2014, 14:47
 2. Odgovori: 0
  Zadnji Post: 11.02.2013, 07:38
 3. Vitamin koji “zamenjuje” antibiotik
  Od Vesna u forumu Zdravlje
  Odgovori: 0
  Zadnji Post: 12.10.2012, 06:46
 4. Koji tip zene muskarci najvise vole?
  Od Vesna u forumu Ljubav - Seks - Romantika
  Odgovori: 0
  Zadnji Post: 11.07.2012, 06:14
 5. Napici koji hrane vas mozak
  Od Vesna u forumu Zdravlje
  Odgovori: 0
  Zadnji Post: 30.06.2012, 22:09

Članovi koji su pročitali ovu temu : 0

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts


O Nama

  Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS FeedRSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080