5 tipova muškaraca koje devojka treba da "proba" pre braka

Dozvoljeni ljubavni promašaji, neobične i slobodne veze, poznanstva za jednu noć, usputne stanice... nisu rezervisani samo za muškarce. Eksperimentisanje je poželjno i za devojke, ali pre udaje i, naravno, uz zaštitu. Ljubavni terapeuti internet portala „Your tango“ preporučuju 5 atraktivnih tipova muškaraca sa kojima bi svaka slobodna devojka trebalo da se upusti u neizvesnu avanturu.


BARMEN
Njega stalno proganjaju devojke, zgodan je i povučen. Osmehuje se, laska, a nikada niste sigurni da li mu je i to u opisu radnog mesta. Uvek vas časti jednom turom pića za kraj večeri, pa se osećate posebno. Njegov zanesen izraz lica govori da mu je potreban spas, a vi čeznete da se osećate korisno.

LUD I USPEŠAN
To su muškarci koji su lako postali odrasli, napravili su dobre poslovne poteze, zaradili brdo para i sada uživaju u svom uspehu. Oni su rasterećeni, nisu iskompleksirani, zrače vulkanskom energijom, zanimljivi su i vole fensi restorane, klubove, kafiće. Uvek privlače poglede, igraju na podijumu, komuniciraju sa svima. Izlaze u većem, mahom, muškom društvu.

AUTSAJDER
Sladak i šarmantan, ali dečko koji je, u najavi, potpuni promašaj. Nije vaš tip i to nikada neće biti – on voli potpuno drugačiju muziku, opušta se uz šah, nikada nije napravio nijednu glupost, ima svoj herbarijum. Ali, toliko je sladak i ne možete, a i ne morate da mu odolite. Dozvolite mu da bude deo vašeg života.

STRANAC
Magnetski je privlačan i on i njegov neobičan akcenat, kao i ideja da se upustite sa njim u romansu. Privlačno je i to što je on na poslovnom putu, takoreći, proputovanju kroz vaš grad – a samim tim i kroz vaš život. Znate da će otići kući za desetak dana, ali uvek postoji nada da će se stvari preokrenuti. Radoznalost i neizvestan kraj su ono čemu je teško odoleti.

NEZNANAC
Neko koga uopšte ne poznajete, ali znate da ima dobre trbušnjake, jake ruke, zanosan osmeh. Viđate ga u lokalnom kafiću, znate da živi u blizini i to je sve. Ali, zamislite kako bi bilo uzbudljivo da ga osetite i malo bolje upoznate.

Izvor;Blic-Zena