Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
25 cinjenica o seksu
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 1 od 1
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce 25 cinjenica o seksu

    25 cinjenica o seksu


    Iako bi većina muškaraca volela da je drugačije prosečna dužina penisa u stanju erekcije je od 12,7 do 17,8 centimetara.



    Savršen seks nije maraton, a prema statistici traje između sedam i 13 minuta. Jedno istraživanje otkrilo je da većina ljudi smatra da je seks u trajanju od dva minuta prekratak, a sve preko 13 minuta predugačko.



    Zanimljiv je i podatak da jedan od deset bračnih parova spava odvojeno, a razloga je mnogo. Neki od najčešćih su partnerovo hrkanje, nemiran san i želja za privatnošću.



    Čak 85 odsto bračnih parova seks najčešće praktikuje u misionarskoj pozi.



    Studenstka populacija najviše voli veze bez obaveza ili veze za jednu noć.

    Žene tokom života najčešće promene četiri partnera, a muškarcima je prosek sedam partnerki.



    Zaboravite na domino dame, jedna od najčešćih seksualnih fantazija muškaraca je seks sa medicinskom sestrom.



    Istraživači američke klinike "Mejo" došli su do zaključka da redovan seks može da produži životni vek čoveka i do 12 godina.



    Čak 5 odsto muškaraca starijih od 40 godina iskusi neki oblik erektilne disfunkcije, dok isti problem ima 15 do 25 odsto muškaraca starijih od 65 godina.



    Muškarci najčešće varaju između treće i šeste godine veze, što ruši teoriju da je sedma godina u vezi ona najkritičnija.



    Dok sa godinama pada učestalost, odnosno broj seksualnih odnosa, naučnici donose utešnu vest da se to ne odnosi na kvalitet seksa, koji u stvari postaje mnogo bolji.



    Većina mladih do trideset godina probala je seks na otvorenom, a najčešća mjesta za takve avanture su parkovi, dvorišta, klupice, haustori, plaže.



    U dvadesetim godinama 85 odsto muškaraca pomisli na seks svakih nekoliko sati


    NEMA SEBIČNOSTI

    Nema ništa dosadnije nego nikada ne dobiti priliku za završni udarac. Važno je da budete velikodušni prema partneru i dopustite mu da i on uzme deo slave. Osigurajte fer igru u kojoj ćete oboje uživati.

    POSTAVITE CILJEVE

    Ako vam nešto nedostaje, napravite plan i posvetite mu se. Ne postoji ništa loše u tome da s partnerom porazgovarate koje pozicije vam odgovaraju i šta najviše želite i volite u seksu, jer samo tako će odnos postati bolji.

    TRENIRAJTE, TRENIRAJTE

    Praksa svaku vežbu čini savršenom, pa tako i seks.
    Što više vežbate bićete bolji, a samo tako možete doći do savršenstva. Želite odličan seks - redovno vodite ljubav.

    BUDITE FLEKSIBILNI

    Stvari se menjaju i to ponekad usred važne igre. Za razliku od sporta, u seksu nema trofeja. Zato je dobro okrenuti igru jer nikad ne znate što vas čeka, a uvek može završiti bolje nego što ste mislili.

    NEUSPEH, PA ŠTA

    Ponekad seks neće biti onakav kakav želite, drugi put možda nećete biti srećni svojim nastuppom, ali morate znati da u seksu uvek postoji sutra - postoji prilika da pokažete da je to bio samo loš dan.

    KOMUNIKACIJA

    Najbolji je partner koji zna da da pravu povratnu informaciju ili smernicu. Obe strane imaju koristi kada saopšte svoje želje i potrebe. Zato treba razgovarati sa svojim partnerom i slušati ga.

    KLITORIS

    Klitoris se nalazi iznad ostalih genitalija. To je nežno ispupčenje koje je veoma osetljivo. Skriven je na mestu koje se nalazi pre tačke na kojoj se unutrašnje stidne usmine spajaju, ali postaje veći i vidljiviji kada ste uzbuđeni. Ispod klitorisa se nalazi otvor uretre, to jest otvor mokraćnog kanala. Ispod njega je pak otvor vagine. Vagina je gipka šupljina cevastog oblika koja vodi do materice. Spoljašnji deo, ispod vagine i oko nje, koji se nalazi između malih usmina, naziva se još i introitus (latinska reč za „ulaz“). Zatvoren je malim usminama koje mirno leže priljubljene jedna uz drugu i spoljnim usminama.

    VAGINA

    Vagina je dugačka između 7,5 i 10 centimetara i povezuje grlić materice i vulvu. Za vaginu je najkarakterističnija njena ogromna elastičnost nastala usled mnoštva slojeva i nabora. Vagina, dakle, ne treba da bude glatka i zategnuta.

    ORALNI SEKS

    Oralni seks je veoma intiman način da seksualno opštite jedno s drugim. Nije ni prljavo ni nenormalno uživati s partnerom na takav način. Takva vrsta seksa dobra je i za većinu muškaraca zato što mogu potpuno da se posvete zadovoljavanju svoje partnerke. Čak i ako se na kraju ne proizvede orgazam, oralni seks je uzbudljiv način da probudite erogene zone.

    KRIVE BANANE

    Da li je pomalo kriv normalan ili je idealno kada je prav kô strela? Potpuno pravi penisi su retkost. Svaki penis, manje ili više, naginje nalevo ili nadesno. Dakle, ništa o čemu bi trebalo brinuti, iako muškarci često oko toga imaju dileme ili frustracije. Penis će, ipak, slediti neki sopstveni pravac. Prilikom čvrste erekcije je, štaviše, potpuno normalno da se penis blago nakrivi ka stomaku. Dalje, taj "naklon" pruža bolji oslonac i time olakšava uvođenje penisa u vaginu.


    Ruski istraživači tvrde da su pronašli formulu da na osnovu dužine stopala izračunaju gabariti penisa: dužina penisa = (dužina stopala + 5 cm) : 2.

    PREDJELO KAO GLAVNO JELO

    Predigre poput lizuckanja, milovanja, penetracije prstima… mnogo su delotvornije sredstvo da žena postigne orgazam od pravog seksa. Posmatrajte ih kao "puni" seks i nemojte ih prebrzo prekidati. Nadraživana samo penetracijom, do orgazma stigne samo jedna od tri žene.




    LEPO JE DODIRIVATI SE
    Ukoliko se redovno dodirujete, postaćete prava prijateljica sa svojom vaginom. Samoistraživanjem ćete otkriti ne samo kako vagina funkcioniše već i postoje li neki simptomi zbog kojih bi bilo dobro da se obratite ginekologu. Takvi mesečni „pregledi“ trebalo bi da se podrazumevaju, isto kao i traženje čvorića po dojkama. Još bolje je to što ćete, dodirujući sebe, naći mesta kojima bi tokom seksa trebalo posvetiti više pažnje. Svaka žena ima različite tačke. Što bolje upoznate sopstvenu vaginu, to će i zadovoljstvo tokom seksa biti veće.


    Iz mog ugla;
    Seks je potpun tek kada ga upraznjavaju istinski zaljubljeni partneri, nije svaki seks doista seks.Seks kao nacin da ponizite drugo bice, osobu je zlocin a ne seks.
    Seks mora da bude na dobrovoljnoj bazi dve osobe a najbolji seks je onaj koji se desi spontano kao posledice istinske strasne ljubavi.
    Last edited by Vesna; 28.03.2012 at 18:56.
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    SRB HOST

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. O seksu
    Od Vesna u forumu Ljubav - Seks - Romantika
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 22.10.2012, 08:18
  2. Istine i zablude o seksu
    Od Vesna u forumu Ljubav - Seks - Romantika
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 31.07.2012, 15:17
  3. Pet tajni o seksu
    Od Vesna u forumu Ljubav - Seks - Romantika
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 12.06.2012, 08:19
  4. Istine o seksu
    Od Vesna u forumu Ljubav - Seks - Romantika
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 24.02.2012, 07:14

Članovi koji su pročitali ovu temu : 0

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080