15 načina da napalite muškarca


Seks ekspert Trejsi Koks prenosi sjajne trikove koje će ga dovesti do ludila…


Super vodič za seks
„Ne tražite seks – poslužite se!“ To je savet iz knjige „Supersex For Life“ autorke Trejsi Koks, koja je dugo bila i Kosmov specijalni saradnik za sva seks pitanja. S obzirom da potpunu podržavamo njen pristup i ideje, prenosimo vam delove iz knjige, koji će vam pomoći da izludite svog dragog fantastičnim seks trikovima.

Obradite ga u javnosti
Odaberite restoran koji ima duge stolnjake, otkopčajte ga i poslužite mu diskretan, ali ukusan ‘mini hand job’ (bez sretnog završetka, naravno).

Zaskočite ga pred ortacima
Zagrlite ga i strasno poljubite, da svi njegovi drugovi vide koliko ga želite. Osećaće se posebno.

Neka vas gleda
Muškarci su voajeri, pa izaberite pozu u kojoj on može da gleda vaše grudi kako skakuću gore-dole. Neka vam raširi jako noge da može da vidi vašu vaginu pre nego što vam pruži oralni seks.

Upotrebite ruke
Gurnite prste u vaginu dok vas on gleda ili mu dopustite da stavi vibrator ili dildo. Muškarci vole da gledaju kako stvari nestaju unutra – i to ne samo njihov penis.

Stegnite mišiće dok je u vama
Stisnite mišiće vagine, uhvatite ga za guzu i privucite ga bliže. Preuzmite kontrolu nad brzinom i jačinom penetracije dok se naginjete prema njemu da mu date duuugi poljubac.

Ostavite seksi fotografije tamo gde ih najmanje očekuje
Uzmite telefon i slikajte se izbliza. Mislimo, baš izbliza. (Nama to možda ne deluje lepo, ali za njih je oblik najdivnije umetnosti). Zalepite jednu fotku na ogledalo u kupatilu dok se tušira i čekajte ga u najseksi pozi koja vam padne na pamet.

Dajte mu do znanja da ga želite koliko i on vas
„Nikad nisam potpuno ubeđen da ona zaista uživa“, to je nešto što mnoge muškarce brine. Budite glasne, uvijajte se, šapućite mu na uvo – šta god, samo neka ne sumnja da uživate!

Snimajte se
Ako ne želite nikakav dokaz, obrišite snimak čim ga pregledate. I samo snimanje je dovoljno zabavno i seksi.

Investirajte u nekoliko seksi komada donjeg rublja
Seksi štikle, čipkasti topići, suknje toliko kratke da vam se vide tange… obucite se samo za njega.

Ostavite dignute roletne dok se seksate
On ne mora da zna da vam je komšija otputovao i da zapravo niko ne može da vas vidi.

Igrajte igru ‘bez gaćica’
Ovo je posebno delotvorno, ako akciju organizujete na nekom mestu, gde ne može da vas zaskoči. Kada ste u restoranu, na primer, pošetajte do toaleta i skinite gaćice. Ispod stoljnjaka ih gurnite u njegov džep.

Učinite to na zadnjem sedištu taksija
Ne preporučujemo da idete baš do kraja, jer nikad se ne zna koliko je strpljiv vozač koji u retrovizoru motri šta se dešava, ali malo pipkanja će vas oboje totalno uzbuditi. Raširite noge i neka vam gurne prste u vaginu. Vozaču će verovatno biti sumnjivo, ali neće ništa moći da vidi, dok će vas vaš dragi bukvalno obožavati zbog ove male bezobrazne poslastice.

Pravite se da vas privlači devojka
Odaberite najlepšu devojku u klubu i opišite mu kako biste je zaveli i namamili u svoj krevet i šta biste sve radili sa njom. On bi, naravno, mogao da gleda.

Dovedite ga u iskušenje na semaforu
Povucite suknju, uzmite mu ruku i stavite između svojih nogu ili ispod majice na grudi.

Izvor: cosmopolitan.rs