Pet laži o muškarcima u koje čvrsto verujemo


Muškarci ne vole uspešne žene, ima prijateljicu o kojoj nikada nije imao nečasne misli... Ovo su samo neke laži u koje nikada nismo posumnjale

Neće vas poštovati ako spavate sa njim na prvom sastanku

Istina je da je potpuno isto da li spavate sa njim na prvom ili sto prvom sastanku. Seks, odnosno njegovo odgađanje, ne utiče na to koliko će vas muškarac poštovati. Ako donesete takvu odluku na osnovu vašeg verovanja što će druga osoba misliti o vama, a to nije ono što želite, mogli biste se jako razočarati.

Muškarci vole da budu lovci

Tačnije je da muškarci moraju da budu lovci, jer se to od njih očekuje, pre nego da to vole. Jačem polu malo je koja druga situacija stresnija od one kada moraju da priđu nepoznatoj ženi i riskiraju odbijanje i poniženje. Muškarci bi se sa ženama odmah menjali za tu "nepravedno" im dodeljenu ulogu. Zato, devojke, prestanite biti plen i slobodno krenite u lov!

Muškarci mogu da budu prijatelji sa ženama bez pomisli na seks

Jedna od najčešćih debata je upravo ova. Da li je muško-žensko prijateljstvo bez strasti i želje moguće? Odgovor glasi: vrlo teško i gotovo nemoguće. Muškarcima je vrlo teško odvojiti prijateljstvo i strast. Fizička ili mentalna privlačnost itekako utiču na njihov način razmišljanja, ali vam to oni nikada neće priznati. Ali ne brinite jer to nikako ne znači da će to i učiniti.

Muškarci vole iznenađenja

Iako duboki dekolte, kratka suknjica, zamotan peškir nakon tuširanja ili seksi veš mogu itekako rasplamsati mušku maštu, oni ipak vole konkretno. Žensko telo je vredno divljenja pa ako želite da ga iznenadite, ne skrivajte se ispod odeće već mu poklonite 100 posto prirodnu sebe, bez odeće.

Muškarci se boje nezavisnih žena

Ova neistina naročito ne vredi za muške mlađe od 40. Oni vole da imaju pored sebe nezavisnu i jaku ženu. Samouveren partner će bit ponosan na svoju jaku, nezavisnu partnerku i neće misliti da mu je time oduzeta muškost.

Izvor;Stil