Seks koji spasava svaku vezu!


Nisu samo nove poze ili intrigantna mesta za vođenje ljubavi jedino što seks osvežava i čini boljim, postoji i nešto sasvim drugo što vam može pomoći


Poznati seksolog Trejsi Koks (Tracy Cox) ističe kako mnogi parovi imaju loš seksualni život isključivo zato što nikada ne razgovaraju o seksu. A zašto ne razgovaraju? Zato što ne znaju! Ako i sami imate takav problem, onda će vam jako dobro doći sledeći saveti.

1. Neka razgovor započne
Da, moraćete da partneru ili partnerki izjavite: "Odsad pa nadalje stalno ćemo razgovarati o seksu". Dakle, morate da zaista razgovarate, a započnite tako što ćete najpre utvrditi pravila. Jedno drugom obećajte da nećete da se međusobno osuđujete i da ćete biti otvoreni za sve, i puni podrške jedno za drugo.

Svatko od vas mora znati šta želi. Čime ste nezadovoljni? U čemu uživate? O čemu maštate? Razmislite dobro o tome, a potom to podelite sa partnerom.

Budite ono što jeste i svakako recite "ne" na stvari koje ne želite da iskusite. Objasnite partneru da to jednostavno nije vaš stil. Morate da radite samo ono što vam je ugodno.

2. A, sad – akcija!
Recite i pokažite partneru koje su vaše "vruće tačke". Najpre, naravno, to morate da znate vi. Gde volite da vas dira? Koje su vaše erogene zone? Pronađite ih, a potom informišite partnera o tome. Neka i on vama kaže gde on želi da ga dirate.

Jedno drugom redovno delite komplimente. To će podići samopouzdanje oboma, a nema boljeg afrodizijaka od samopouzdanja.

Ako partner uvodi u krevet neke stvari koje u vama izazivaju neugodu, recite mu to i prestanite da ih radite. Ali, nemojte odmah da se zaustavljate pre nego što i isprobate. Možda vas samo stid blokira, a zapravo uživate…

Hranite svoju želju. Čitajte erotske knjige, možete da gledate i porniće, maštajte o idealnom seksu… Sve to će održavati želju budnom.

Izvor; Stil magazin