Devojka o kakvoj sanja svaki muskarac


Oni žele devojku koja......zna šta želi

Samouverenost se ceni. Mnogi muškarci su naveli da ih odbijaju žene koje koje isuviše žele da udovolje drugima. Umesto toga, žene koje znaju šta žele i ne boje se da to traže, opisane su kao atraktivne, seksi i poželjne.


...zna da ih nasmeje

Smisao za humor je važan muškarcima isto kao i ženama. Veza koja nema dobar deo smeha vrlo brzo postaje dosadna, ako uopšte i počne. Veselo, neopterećeno ili smešno - nije bitno, sve dok kapirate međusobne šale i ne plašite se da bacite dostojanstvo u vetar i ponekad budete blesavi.


...brine o sebi

Da, izgled je našao svoje mesto na listi. Ali niko nije naveo lepotu ili sjajne noge kao kriterijum. Umesto toga, izgleda da su bitni negovanost i stil. Muškarci su priznali da žele da žena troši vreme na svoj izgled i da generalno buide uredna i organizovana, a da pritom izbegne kategoriju skupo održavanje.


...deli ista interesovanja s njima

Ako se ne možete složiti šta da radite zajedno, postaje komplikovano da se ostane zajedno. Momcima je važno da devojke dele bar neka njihova interesovanja (ili da barem budu otvorene prema njima). Bilo da ih interesuje penjanje ili stari filmovi, veoma bi voleli da to podele sa vama. Čak iako to baš i nije za vas, jednostavna zainteresovanost i otvorenost uma prema njihovim poslovima i hobijima je dovoljna da zadovolji njihovu potrebu da ih razumete.


...zna da iznenadi

To baš i nije neko iznenađenje – spontanost je veoma visoko rangirana kao poželjna osobina kod žena, iako to podrazumeva različite definicije. Za neke je to mogućnost da odluče u trenutku, ili da generalno imaju pored sebe osobu sklonu avantturi. Za druge je dovoljno da žene razmišljaju na drugačiji način od njih i da ih iznenade svojim izgledom, predlozima ili delima.


...zna da impresionira

Mnoge žene dobijaju poruku da se muškarci plaše ili da se osećaju ugroženima od strane inteligentnih i moćnih žena, ali to je čista fikcija. Momci žele nekog koga mogu da poštuju. Oni su naveli inteligenciju kao veoma poželjnu kategoriju, a veći broj njih je priznalo da žele ženu koja je inteligentnija od njih samih. Snaga je zaista lepa, tako da se nemojte plašiti da istaknete svoje najbolje kvalitete.


...zna da se usprotivi

Ne govore nam to uvek u lice, ali momci tvrde da poštuju ženu koja radi po svome, čak i kada to nije u skladu sa onime što oni žele. Nezavisnost je snažna i privlačna, i predstavlja plus kada on zna da ste dovoljno autonomni da budete svoja na svome i da se dobro zabavljate bez njega.


...kaže stvari otvoreno

Momci ne vole da se igraju igara ili da pogađaju šta žena želi, tako da ih privlači iskrenost, časnost i mogućnost da se otvoreno komunicira. Ako se izrazite jasno o onome šta osećate, on na to može da reaguje, a da ne gubi vreme pokušavajući da pogodi šta se dešava. Oni nisu baš u stanju da čitaju naše misli i svesni su toga. Biti iskren o tome kako se osećate jeste lakše za sve.


...zna da brine o partneru

Oni su zainteresovani za ženu koja je saosećajna. Devojka koja je centar sopstvenog univerzuma može da bude interesantna u početku, ali veoma brzo dosadi, a muškarci žele da budu tretirani sa isto onoliko dobrote i poštovanja koliko i žene. Oni takođe primećuju kako se mi ponašamo kada nisu u pitanju oni sami: zabadanje noža u leđa i razmaženo ponašanje su veliki razlog za odbijanje.