Kako usreciti voljenog (tajne muskih srca)


1Mnogi muškarci otkrivaju da jednostavno obožavaju kada njihove partnerke u teškim situacijama pažljivo slušaju, ne govore mnogo i teše dodirom.
2 Kako pokazuje jedno istraživanje, muškarci vole kada ih žene ljube pre spavanja, ali i odmah ujutro. Takvo im ponašanje žena daje osećaj da su iskreno voljeni.
3 Muškarce veoma razveseli pogled na njihovu lepšu polovinu kada spontano zapleše, pa čak ako je to i u kuhinji.

4 U jednom internet istraživanju muškarci su izjavili da ih u potpunosti obori s nogu kada žene na početku veze zavole njihove kućne ljubimce.
5 Iako smatraju da su oni bolji vozači, muškarci ipak vole da i žene tokom vožnje budu suvozači u pravom smislu te reči. Nije loše da ih upozorite na policijsku patrolu ili slobodno parkirno mesto!
6 Muškarci vole kad su žene spremne na kompromis i pomirenje. Naime, jedan muškarac u istraživanju sprovedenom na internetu istakao je kako kod svoje žene najviše voli kada smiruje situaciju u kući i miri posvađane strane.
7Muškarci obožavaju kada žene istinski uživaju u onome što rade. Ženina strast prema svom poslu pokreće i njegove emocije.
8 Smisao za humor jedna je od glavnih karakteristika koju muškarci žele kod svojih dugoročnih partnera, tako da najveći broj traži upravo ovu osobinu kod svojih izabranica.
9 Naravno, muškarci vole kada njihove devojke kuvaju. Zašto? To im stvara osećaj doma i topline. Kako se navodi u jednom istraživanju, oni sa svojim damama stvaraju snažnije veze upravo putem kuvanja.
10 Muškarci vole kada ih žene, ničim neizazvane, zagrle. „Obožavam taj efekat iznenađenja. Zaleti se i zagrli me. Pokazuje da joj je stalo“, ispričao je jedan od učesnika velike studije koja se bavila ljubavnim odnosima.
11 Muškarci vole i kada žena ima dobar apetit. U istraživanju jednog engleskog portala izjavili su da im je izuzetno privlačno kada žena jede sa zdravim apetitom i bez dosadnog brojanja kalorija.
12 Kako pokazuje nekoliko istraživanja, muškarci vole snažne žene. „Ne volim kada je žena preterano bespomoćna i potpuno nesamostalna“, istakao je jedan Amerikanac u istraživanju. Muškarci, dakle, vole ravnopravne žene.
13 Muškarcima je važno kako žena izgleda, pa mnogi kažu da se zaljubljuju u to kada vide kako se žena brine za sebe. To im pokazuje da će se dobro brinuti i za njih. Osim toga, vole i kada im je partnerka lepa i negovana.


I zene vole paznju, neznost i osecaj sigurnosti!