Curcic potvrdio - ''Orlovi'' bez petorice igraca!


Odgovoriti sa citatom
Izmeni/Izbriši poruku
Obriši ovu poruku

Curcic potvrdio - ''Orlovi'' bez petorice igraca!

Počalji od kosovce3 Danas u 19:52
Ćurčić potvrdio - ''Orlovi'' bez petorice igrača!

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić izjavio je danas da je način kojim je ekipa izgubila od Danske sa 1:3 "neprihvatljiv", da će situacija biti analizirana, ali da mora da se ide napred.


Ćurčić je danas u Staroj Pazovi predstavljen kao vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije i tu funkciju obavljaće naredna tri dana, do završetka prijateljske utakmice sa Grčkom, u utorak.

Srbija je u petak u Beogradu izgubila od Danske sa 1:3, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a nakon toga selektor Dik Advokat podneo je ostavku.

"Razgovarao sam sa igračima, a suština je da je ono što se desilo protiv Danske prosto neprihvatljivo od FSS, medija, javnosti. Jedna stvar je izgubiti utakmicu, što nije sporno, već način na koji smo izgubili. To je za profesionalce nedopustivo", rekao je Ćurčić, preneo je portal Mondo.

"Neke prethodne utakmice su nagovestile ovakav epilog. Protiv Danaca je sve kulminiralo. Veći deo priče bio je usmeren na to šta dalje uraditi. Napravićemo presek, ne možemo da idemo nazad, moramo da idemo napred", dodao je on.

Petorica srpskih reprezentativaca se zbog povreda vratila u svoje klubove i neće igrati protiv Grčke, a u medijima se spekulisalo da su odbili da igraju, što je negirao potpredsednik FSS zadužen za rad A tima Savo Milošević.

Ćurčić je rekao da neće pozvati zamene.

"Aleksandar Kolarov se vratio u klub zbog povrede, Matija Nastasić takođe. Dušan Tadić zbog povrede kolena, a Zdravko Kuzmanović ima problem sa primicačem. Neće putovati ni Biševac, kod njega je nezgodna situacija i on se vratio u Francusku. To je pet igrača koji neće putovati sa nama. Nisam odlučio da pozivam nove igrače", rekao je Ćurčić.

Ćurčić je drugi put vršilac dužnost selektora, nakon što je menjao i Sinišu Mihajlovića.

"Advokat i Mihajlović su vrhunski treneri, koji su imali dobar plan. Izostao je rezultat. On nekada dođe, a nekada ne. Fudbal je specifična igra", rekao je Ćurčić.

Izvor;sportske.net