Rad deklasirao Voždovac, Spartaku bodovi protiv Mladosti

BEOGRAD - Fudbaleri Rada savladali su danas kao gosti ekipu gradskog rivala Voždovca sa 6:1, ekipa Spartaka pobedila je u Subotici Mladost iz Lučana sa 1:0, dok je Novi Pazar kod kuće bio bolji od kragujevačkog Radničkog - 2:0, u utakmicama 3. kola Superlige Srbije.

Pravo šou na stadionu na Vračaru imao je napadač "građevinara" Petar Jelić, koji je protivničku mrežu zatresao čak pet puta.

Rad je, zahvaljujući raspoloženom Jeliću, već na poluvremenu stekao nedostižnu prednost i rutinski je sačuvao do kraja, prepustivši Voždovcu samo počasni pogodak.

Važne bodove osvojio je Novi Pazar protiv Kragujevčana, a golove odluke postigao je nakon bolje igre u drugom poluvremenu.

Fudbaleri Spartaka savladali su u Subotici ekipu Mladosti iz Lučana sa 1:0. Domaćin je osvojio veoma značajne bodove, kojima je ostao u gornjem delu tabele.

Gol odluke postigao je Milić sredinom prvog poluvremena, a Subotičani su u nastavku čvrstom odbranom sačuvali vođstvo.


Rezultati:

Voždovac - Rad 1:6 (Anđelković 64 - Jelić 8, 23, 29, 44, 53, Perović 78)
Novi Pazar - Radnički Kragujevac 2:0 (Hadžibulić 51, Đorđević 80)
Spartak - Mladost 1:0 (Milić 27)

Preostale današnje utakmice na programu su u čak pet različitih termina. Od 18 Jagodina - Radnički Niš, od 19.30 Napredak - OFK Beograd, od 20 Borac - Čukarički i od 20.30 Vojvodina - Crvena zvezda.

U poslednjem meču 3. kola Partizan sutra od 19 sati dočekuje ekipu Donjeg Srema.



Tanjug