Počelo emitiranje spota „Digitalizacija je stigla!“ na RTS-u


Medijski javni servis Srbije u okviru informativno-promotivnih aktivnosti o procesu prelaska sa analogne na digitalnu televiziju počeo je emitiranje spota "Digitalizacija je stigla!" Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.


Medijski javni servis Srbije u okviru informativno-promotivnih aktivnosti o procesu prelaska sa analogne na digitalnu televiziju počeo je emitiranje spota "Digitalizacija je stigla!" Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Ovo je prvi iz paketa video spotova u produkciji Radio-televizije Srbije koji će do konačnog roka za gašenje analognih predajnika u Srbiji biti emitiran na kanalima RTS-a i ostalih elektronskih medija u Srbiji.

Informacija koju donosi ovaj simpatični animirani razgovor "starog" i "novog" televizora koji nemaju oznaku DVB-T2 i oznaku žiga garancije je da nije dovoljna samo antena za prijem digitalnog signala već i set-top-boks uređaj. To je savjet za sve građane koji TV programe primaju isključivo posredstvom vanjske ili sobne antene.