Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Diskografije Zabavne Muzike
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Kreiraj Novu Temu
Strana 1 od 6 1 2 3 ... ZadnjaZadnja
Prikaz tema 1 do 20 od 106

Forum: Diskografije Zabavne Muzike

Filter Rezultata
Reset
#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
» Normalne Teme
  1. Luna - Diskografija

    Započeta od *KOVAC*‎, 28.03.2015 19:31
    diskografija, luna
    • Odgovori: 2
    • Pregledi: 989
    06.11.2019, 02:37 Idi na zadnji post
  2. Doris Dragovic - Diskografija

    Započeta od *KOVAC*‎, 13.03.2016 23:13
    diskografija, doris, dragovic
    • Odgovori: 3
    • Pregledi: 2,315
    <span style='color: #FF8C00;'><b>vladimir64</b></span>
    25.09.2019, 16:44 Idi na zadnji post
  3. blink B-3 (Baki Djogani) - Diskografija

    Započeta od aramisBL‎, 24.06.2012 16:48
    320kbps, baki, diskografija, djogani
    • Odgovori: 8
    • Pregledi: 1,846
    <span style='color: #FF8C00;'><b>aramisBL</b></span>
    13.08.2016, 21:44 Idi na zadnji post
  4. blink Mars Venus - Diskografija

    Započeta od aramisBL‎, 24.06.2012 17:07
    320kbps, diskografija, mars, venus,mars venus clanovi
    • Odgovori: 4
    • Pregledi: 1,784
    <span style='color: #FF8C00;'><b>aramisBL</b></span>
    24.06.2012, 17:12 Idi na zadnji post
  5. Neda Ukraden - Diskografija

    Započeta od DJ Pavle‎, 19.02.2015 18:23
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    diskografija, neda, ukraden
    • Odgovori: 61
    • Pregledi: 8,653
    16.11.2019, 00:53 Idi na zadnji post
  6. green-blink Prljavo Kazaliste - Diskografija

    Započeta od dragansd84‎, 20.05.2014 23:31
    diskografija, kazaliste, prljavo
    • Odgovori: 0
    • Pregledi: 1,474
    20.05.2014, 23:31 Idi na zadnji post
  7. Roze Poze - Diskografija (1989-2010)

    Započeta od dragansd84‎, 06.11.2014 11:47
    diskografija, poze, roze
    • Odgovori: 0
    • Pregledi: 459
    06.11.2014, 11:47 Idi na zadnji post
  8. Asim Sarvan - Diskografija (1979-2007)

    Započeta od dragansd84‎, 06.11.2014 11:55
    asim, diskografija, sarvan
    • Odgovori: 0
    • Pregledi: 1,692
    06.11.2014, 11:55 Idi na zadnji post
  9. Amir Kazic Leo - Diskografija

    Započeta od Filip‎, 15.09.2012 21:21
    • Odgovori: 9
    • Pregledi: 1,558
    <span style='color: #FF8C00;'><b>Filip</b></span>
    16.09.2012, 22:54 Idi na zadnji post
  10. Jellena - Diskografija

    Započeta od Filip‎, 16.09.2012 19:25
    • Odgovori: 5
    • Pregledi: 1,141
    <span style='color: #FF8C00;'><b>Filip</b></span>
    15.09.2013, 12:43 Idi na zadnji post
  11. blink Esma Trumic - Kolekcija

    Započeta od Filip‎, 05.01.2013 15:38
    esma, kolekcija, trumic
    • Odgovori: 2
    • Pregledi: 733
    <span style='color: #FF8C00;'><b>Filip</b></span>
    05.01.2013, 15:53 Idi na zadnji post
  12. srce Zeljko Joksimovic - Diskografija

    Započeta od Filip‎, 30.11.2013 22:38
    2 Pages
    1 2
    diskografija, joksimovic, zeljko
    • Odgovori: 19
    • Pregledi: 5,087
    25.01.2016, 20:34 Idi na zadnji post
  13. srce Parni Valjak - Diskografija

    Započeta od Filip‎, 26.09.2014 22:39
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    diskografija, parni, valjak
    • Odgovori: 45
    • Pregledi: 2,607
    <span style='color: #FF8C00;'><b>Filip</b></span>
    02.08.2015, 13:52 Idi na zadnji post
  14. srce Jasna Zlokic - Diskografija

    Započeta od Filip‎, 10.04.2015 12:14
    3 Pages
    1 2 3
    diskografija, jasna, zlokic
    • Odgovori: 20
    • Pregledi: 1,586
    <span style='color: #FF8C00;'><b>Filip</b></span>
    11.04.2015, 01:21 Idi na zadnji post
  15. blink Emir Basic - Kolekcija

    Započeta od Filip‎, 28.12.2015 19:09
    basic, emir, kolekcija
    • Odgovori: 2
    • Pregledi: 362
    <span style='color: #FF8C00;'><b>Filip</b></span>
    28.12.2015, 19:20 Idi na zadnji post
  16. blink Enes Basic - Kolekcija

    Započeta od Filip‎, 28.12.2015 20:00
    basic, enes, kolekcija
    • Odgovori: 2
    • Pregledi: 691
    <span style='color: #FF8C00;'><b>Filip</b></span>
    28.12.2015, 20:13 Idi na zadnji post
  17. Bolero - Diskografija

    Započeta od idividi35‎, 05.02.2013 01:37
    320, bolero, diskografija, kbps, kompletna
    • Odgovori: 5
    • Pregledi: 2,123
    05.02.2013, 01:51 Idi na zadnji post
  18. Nezni Dalibor - Diskografija

    Započeta od jankic‎, 21.11.2013 10:24
    dalibor, diskografija, nezni
    • Odgovori: 2
    • Pregledi: 446
    21.11.2013, 16:29 Idi na zadnji post
  19. srce Tose Proeski - Diskografija

    Započeta od maja11‎, 22.12.2019 07:45
    3 Pages
    1 2 3
    diskografija, proeski, tose
    • Odgovori: 26
    • Pregledi: 90
    <span style='color: #FF8C00;'><b>maja11</b></span>
    22.12.2019, 10:57 Idi na zadnji post
  20. Post Hari Mata Hari - Diskografija

    Započeta od maja11‎, 28.12.2019 05:30
    2 Pages
    1 2
    diskografija, hari, mata
    • Odgovori: 13
    • Pregledi: 190
    <span style='color: #FF8C00;'><b>maja11</b></span>
    28.12.2019, 06:30 Idi na zadnji post

Forum Informacije i Opcije

Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)

Opcije Prikaza Tema

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Poređaj teme u...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Legenda Ikona

Novi Postovi
Novi Postovi
Nema novih postova
Nema novih postova
Više od 15 odgovora ili 150 pregleda
Vruća tema sa novim postovima
Više od 15 odgovora ili 150 pregleda
Vruća tema bez novih postova
Zatvorena Tema
Tema je zatvorena
Thread Contains a Message Written By You
Tema sadrži Vaše postove

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080 :: Opera :: Firefox :: Chrome