Natasa Kojic - Biografija


Nataša Kojić je pop pevačica iz Srbije koja je prvi javni nastup imala 2001. godine na Beoviziji i to sa pesmom „Sanjalica“ posle čega je usledio album za Grand produkciju. Pevačica je ćerka folk pevača Dragana Kojića Kebe.


Pevačica Nataša Kojić dolazi iz poznate porodice muzičara, a rođena je 20. jula 1984. godine u mestu Loznica. Iako je tamo rođena odrasla je u Beogradu. Još dok je bila dete pokazivala je ljubav prema prema muzici, ali i glumi. Završila je osnovnu i srednju muzičku školu, a posle toga i muzičku akademiju kada je dobila školarinu za poznati koleđ Berkli.

Nataša već sada ima bogatu karijeru i nekoliko hitova, a izdala je 3 albuma s tim da je poslednji bio „Gde si ti“ iz 2008. godine.


Kada se prvi puta pojavila na Beoviziji 2001. godine, posle toga je usledio još jedan nastup za Beoviziju sa pesmom „Oko plavo“. Upravo joj je ta pesma otvorila vrata muzičke scene nakon čega je usledio prvi album za Grand. Pevačica iza sebe ima hitove poput „Višnja u čokoladi“, „Dugo si me mučio“…

Nataša Kojić je priznala kako svaku pesmu peva sa velikim entuzijazmom i da uživa sa svojom publikom koja joj je najveći kritičar, ali i prijatelj u poslu koji za nju predstavlja profesionalni i privatni život.

Izvor;.poznati.info