Nikola Saric Sajko - Biografija

Nikola Sarić Sajko je mladi muzičar iz Beograda koji je učestvovao u rijaliti šou „Operacija Trijumf“ te u drugoj sezoni „Farme“. Bio je član benda „OT“, a objavio je i singl „Šta radiš sa njom“ sa Sky Wiklerom“.


Rođen je 21. februara 1989. godine u Beogradu. Za sebe je mnogo puta priznao kako je talentovan za muziku i odgovoran, ali isto tako lenj i tvrdoglav. Koliko je njegova porodica bila srećna šta je učestvovao u Operaciji Trijumf, uopšte im se nije svidelo kada se njih sin prijavio za drugi rijaliti šou „Farma“.

Za vreme poznatog šoa gde se takmičio sa mnogim mladim nadama Nikola je došao do velike medijske pažnje što mu je kasnije otvorilo mnoga vrata. Kao jedan od četiri takmičara iz OT-a učestvovao je na Beoviziji 2009. godine, ali je završio kao drugoplasirani u finalu.

Posle Operacije Trijumf neko je vreme sarađivao zajedno sa ostalim učesnicima šoa Đorđom Gogovim, Nikolom Paunovićem i Vukašinom Brajićem. Nikola je mnogo puta izjavio kako želi da postane rock zvezda, a uzor mu je njegov brat. Hobiji su mu pecanje i kulinarstvo.

Pesma s kojom je zabeležio veliki uspeh je rok balada „Zaboravi“ koju je otpevao sa pop zvezdom iz Makedonije Karoline Gočeve. Pesmu su napisali Snežana Vukomanović i Mirko, a zajedno sa OT bendom imao je dva rasprodata koncerta u Sava Centru.

poznati.info