Natalija Trik Fx - Biografija


Natalija Stajić koja deluje pod imenom Natalija Trik Fx srpska je pevačica koja je neko vreme bila deo poznate grupe „Đogani Fantastiko“. Kako se spomenuta grupa bavila plesom tako je i Natalija na početku karijere bila plesačica.


Natalija Stajić je rođena je 16.maja.1971 godine. Iako se prvo bavila plesom Natalija je brzo krenula pevačkim vodama i tako je neko vreme delovala kao prvi vokal ansambla „Branko Radičević“, a pevala je i na „Gitarijadi“ u mestu Zaječaru gde su učestvovale i druge slavne osobe.
[Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ]
Veliku karijeru pevačica je imala sa grupom „Trik Fx“, a prvo zajedničko pojavljivanje bilo je 1998. godine na „Sunčanim skalama“. Prvo pojavljivanje usledilo je nakon razlaza sa plesnom grupom „Đogani Fantastiko“. Grupa je „Trik Fx“ je snimila nekoliko albuma za istu kuću, „City“ produkciju.

Natalija se oprobala u poznatom šou „Farma“. Bila je učesnica treće sezone gde je bila optužena za slobodno ponašanje od strane svojih kolega. Pevačica je u skladnom braku sa Sanijem koji je zajedno s njom u grupi „Trik Fx“. Natalija i Sani imaju sina Dejana kojeg pevačica vodi na svoje nastupe jer voli da đuska.

Najpoznatije pesme grupe su: „Halo, halo“, „Kamikaza“, „Kokoška“, „Ravnica“, „Lagao si dobro“, „Zmija“, „Varalica“, „Okrećeš mi leđa“, „Zgodna mlada“, „Karte sve na sto“, „Srcobran“, „Traži sebi sličnu“, „Treća sreća“…

Izvor;poznati.info