Ksenija Pajcin - Biografija




Jedna od najseksepilnijih pevačica na našim prostorima, Ksenija Pajčin, u žižu javnosti dospela je zahvaljujući savršenom izgledu, plesnom umeću i smelim izjavama o škakljivim temema, čime je mnogobrojne muškarce ostavlja bez daha.

Provokativna i kontroverzna seks bomba od samog početka karijere našla se na meti medija koji su je dovodili u vezu sa mnogim poznatim i moćnim muškarcima. Fatalna lepotica govorila je da je slaba na crnce i sportiste i nije krila da su sve njene veze bile vrlo burne i dramatične.

Ljubav prema manekenu Filipu Kapisodi koštala je života – posle nekoliko raskida i pomirenja, dečko koji ju je najviše voleo, kako je govorila, ubio ju je u nastupu ljubomore i posle toga izvršio samoubistvo.


Iako se spekulisalo da će Ksenija učestvovati u novom serijalu VIP Veliki Brat, to se nije desilo.

Krajem januara Ksenija i Filip su lakše povređeni u saobraćajnoj nesreći u selu Lisovići kod Barajeva, na putu do vikendice njenog oca. Navodno, do nesreće je došlo kada je reno megan kojim je upravljao Filip proklizao, sleteo sa seoskog puta i udario u trafo-stanicu, ali se spekulisalo da se par potukao u vozilu. Pajčinova je u udesu lakše povređena i morala je da ide na ušivanje zbog povreda u predelu glave.

Početkom marta pevačica je prekinula višednevne spekulacije brojnih portala o svojoj navodnoj trudnoći.

- Nisam trudna. Hvala svima koji su brinuli da li sam na vreme imala menstrualni ciklus, verujem da su imali najbolju nameru, ali nije istina da ću dobiti bebu – rekla je Ksenija za Story.

Najzgodnija Srpkinja, kako su je mediji godinama nazivali, tragično je nastradala 16. marta, kada ju je posle burne svađe u njenom stanu u Beogradu ubio Filip Kapisoda, koji je nakon toga izvršio samoubistvo.


Ksenija Pajčin rođena je u Beogradu, a poreklom je iz bosanskog sela Gubin na Livanjskom polju. Majka Ljubica rodila je svoju jedinicu sa devetnaest godina, a otac Miloš, bio je nekoliko godina stariji. Odrasla je na Banovom Brdu, gde je i završila osnovnu školu Filip Kljajić Fića.


Kada je imala četrnaest godina, njeni roditelji odlučili su da se razvedu zbog nesuglasica nakon sedamnaest godina ljubavi, što je Ksenija teško podnela. Mučan sudski proces koji je trajao godinama ostavio je dubok trag u njenom životu. Ksenija se sa majkom preselila na Voždovac. U tom periodu bila je potpuno povučena, ali je već tada privlačila pažnju okoline svojim izgledom. Dok je pohađala Petu ekonomsku školu u Rakovici, posle časova su je redovno čekali momci koji su želeli da budu u njenom društvu. Već tada se ozbiljno bavila igranjem i u školi je često lepila plakate plesne škole čiji je bila član. Njen otac je kasnije sa drugom suprugom Suzanom dobio ćerku Miu, sa kojom je Ksenija bila veoma bliska.


Nakon igranja u brojnim klubovima i na takmičenjima plesa, ozbiljniju karijeru igračice započinje kao deo plesne grupe folk pevačice Dragane Mirković i sastava Beat Street. Na brojnim turnejama upoznaje se sa svetom šou-biznisa.