Vivo Band


VIVO BAND / muzička grupa za poslovne proslave / korporativne proslave (Events / Parties), venčanja (Weddings),
klupski nastupe, koncerte. mature, žurke…


VIVO BAND je nastao početkom aprila 2005. godine, kada je grupa sastavljena radi učestvovanja u jutarnjem programu koji je vodio gospodin Vojkan Milenković na televiziji Pink.

U početku, sastav benda se menjao radi boljeg kvaliteta svirke i medjusobnog uklapanja izmedju članova.

Zapravo, početak 2008. godine se vodi kao pravi start ovog benda!

Danas, stalna i uigrana postava grupe se može pohvaliti odličnom svirkom, redovnim muzičkim nastupima i mnogim putovanjima – ispunjenim pozitivnom energijom i drugarskom atmosferom koja je svaki put maksimalno prisutna.


Scena -

Energija i nasmejanost mladih i atraktivnih članova grupe jeste pre svega primetna na svakom scenskom nastupu, što je naravno preduslov za odličnu svirku, a tako i sjajnu atmosferu medju slušaocima.

Bend poseduje sopstveno ozvučenje i instrumentarijum vrhunskog kvaliteta, kao i odlične svetlosne efekte koji se uvek usklade prema prostoru u kome se nastupa.

Sve pomenuto je ostvareno zajedničkim ulaganjem cele ekipe, radi daljeg prosperiteta i ostvarenja velikih planova u budućnosti.


VIVO BAND iz Beograda obuhvata šestoricu članova – diplomirane muzičare na Fakultetu muzičke umetnosti, sa ukupno 5 instrumenata i 5 vokala:

lead vokal
violinistu/vokal
gitaristu/vokal
bas-gitaristu/vokal
klavijaturistu
i bubnjara

Stalni saradnik benda je i ženski vokal.


Kao što i muzički naziv benda govori uvek živahnim, energičnim i atraktivnim nastupima, odličnim scenskim izgledom, najnovijom zvučnom opremom i modernom rasvetom uz sjajnu svirku različitih muzičkih žanrova – čine svaki nastup grupe jedinstvenim i nezaboravnim.

Poslovne proslave / korporativne proslave (Events / Parties), Venčanja (Weddings), Klupski nastupi, Koncerti, Mature, Žurke…

Bend je u junu 2010. prezentovao javnosti svoj prvi spot za pesmu Ljubav je opet u modi, čiji su autori Ognjen Amidžić i Marko Kon. Pesma je pop-rock žanra, što je svakako jedan od vodećih muzičkih pravaca u daljem radu ovog benda.

Saška Janković (saradnik i ženski vokal benda) 2012. godine je bila finalista TV Show-a Prvi glas Srbije, gde je ostvarila veliki uspeh. Na Beosong-u 2013. je osvojila treće mesto.

Veliki broj stalnih televizijskih (Prva, Pink, RTS 1, Avala…) i radio gostovanja (S, Jat, Naxi, Pingvin, Roadstar…), doprinose predstavljanju benda širokom auditorijumu.

Učešćem na Petom Radijskom festivalu (2008.) u organizaciji radija S, sa pesmom Kišna noć, disco-pop žanra – VIVO BAND je započeo i svoj studijski rad…


Izvor;Official Sajt