Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Srcani Udar - Biografija
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 3 od 3
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce Srcani Udar - Biografija

    Srcani Udar


    KAKO JE POCELO

    Tesko je u Dijaspori skupiti dobar bend, jos teze svirati rock ‘n roll na divljem zapadu, a skoro nemoguce iz daleke Kanade afirmisati jedan novi bend u matici i dijaspori. Ova prica je nama fascinantna, a nadamo se da ce i citaocima biti zanimljiva i inspirativna, jer, bez obzira sto su sve okolnosti bile protiv nas, nekako su nase pesme nasle put do vasih srca.

    Negde 2004 g, Englez, inace kompozitor, tekstopisac i studijski muzicar po noci, a po danu sve ostalo kao i mnogi nasi emigranti u inostranstvu, objavio je anonimno nekih 20-tak svojih demo snimaka pod skromnim potpisom…”Englez”. Narednih nekoliko meseci, poceo je dobijati na desetine mejlova podrske iz citavog sveta.

    Izmedju ostalih, javio mu se Milos Kapetanovic sa pohvalama na demo-snimke, i koji je iz pesme “Kapija” naslutio da i Englez negde zivi u Kanadi kao i on, te ga je pozvao da se upoznaju ako ga ikada put navede u Niagaru gde on zivi.

    Ispostavilo se da su Milos i Englez ziveli vec 15 godina u istom gradu, poznavali iste ljude, a da se medjusobno nikada nisu ni sreli ni upoznali, ni culi jedan za drugog, i to u gradu koji je tada brojao svega 200 nasih ljudi, od kojih mozda 4 slusa rock muziku, a jos manje ih svira. S’ovim novim zapanjujucim saznanjem, nasli su se u roku od 15 minuta i nakon 2 sata price, nastao je Srcani Udar.


    KAKO JE NASTALA SARADNJA SA ALENOM

    Posle nekoliko meseci rada, materijal za prvi album je bio spreman za snimanje, ali je bend i dalje bilo u potrazi za pevacem koji bi imao karakteristike glasa slicne Bebeku, Tifi ili Alenu. To nam je nekako najvise zvonilo u usima, jer smo svi odrasli na pop-rock muzici 70-tih i 80-tih, pa smo i to “zlatno doba” pokusali da prenesemo u 2005 kroz sopstvenu muziku.

    Probe su tekle bez pevaca. U to vreme je vec bilo nekoliko nasih aktivnih bendova, manje vise poznatih u kanadskoj dijaspori, kao sto su “Balkanski Plagijat”, “Bajpas”, “Crveni Bombarder”, Refugees”…itd, ali su dobri pevaci vec bili u nekim od ovih bendova, i naravno, niko nije izrazavao zelju da prelazi u neki novi i apsolutno nepoznati bend kao Srcani Udar.

    Nakon bezbroj neuspesnih audicija u potrazi za pevacem, gde smo se nekoliko puta cak uhvatili u pokusaju da preobrazimo lokalne narodnjake da pevaju u nasem rock bendu, pomalo razocarani, odlucili smo ambiciozno, da ponudimo projekt prvog albuma ni manje ni vise nego, direktno nekom od afirmisanih pevaca Bijelog Dugmeta. “…zasto traziti nekog ko peva kao jedan od njih …zasto ne pokusati da nam pevac bude jedan od njih…”
    U to vreme su se upravo zavrsili koncerti Dugmeta u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu. Nekako preko nekih muzickih menadzera, Milos i Englez su dosli do broja telefona Alena Islamovica, koji je iz prve ruke bio pomalo zbunjen njihovim kontaktom i pitanjem “…da li bi bio zainteresovan da nam pevas na prvom albumu..?”, odgovorivsi im: “…prvo ko ste vi, drugo zasto bi ja bio zainteresovan da pevam na vasem albumu, i trece ko vam je dao moj broj telefona..?”, ali je iz pristojnosti ipak prihvatio da mu se posalje demo-snimak na preslusavanje.

    Posle nekoliko nedelja, dobili su poziv od Alena sa vestima da mu se svidjaju pesme i da bi bio zainteresovan da peva na albumu. Ovim je Srcani Udar, iako iz daleke Kanade, otvorio sebi mogucnost afirmacije, za vrlo kratko vreme od svog zaceca.

    Vec u Aprilu 2005 g. izdat je prvi album pod nazivom “Mrtvo Hladno”, sa Alenom Islamovićem. Album “Mrtvo Hladno”, se sastoji od 11 pesama, a kao bonus uz CD uključen je i DVD sa muzičkim spotom na pesmu “30 Kvadrata” i dokumentarnim filmom o snimanju albuma, iza scene, intervjui sa bendom i producentima grupa “Deep Purple” i “Aerosmith”, koji su radili sa Srčanim Udarom na ovom albumu.

    Malo je poznato da je upravo zbog ove gore price album dobio svoje ime”Mrtvo Hladno”, jer je jedan novi i nepoznati dijasporski bend “mrtvo hladno” odlucio da pozove na saradnju jednog od najaktuelnijih tada pevaca nase rock scene, nesto sto se obicno desava u nekim losim americkim filmovima.

    Jedna od zanimljivih prica sa snimanja, desila se sasvim slucajno.

    Milos, inace pilot po profesiji, organizovao je preko svoje firme helikopter, pa je citav bend zajedno sa Alenom i filmskom ekipom, iskoristio priliku da snimi nekoliko kadrova voznje za dokumentarni film.

    Medjutim, neznajuci da je Milos pilot, i smatrajuci da ce se kadrovi snimati dok je helikopter prizemljen, Alen je histericno poceo da psuje Milosa dok je ovaj sa ”kvarnim” osmehom na licu podizao helikopter na 300 metara iznad Niagarinih vodopada praveci se da ne zna da vozi…LOL

    Uzelo nam je dobrih 10 minuta voznje da ubedimo Alena da je sve u redu i da je Milos profesionalni pilot, ali uspeo je da se opusti tek dva sata nakon sletanja, u isto vreme ljut na neslanu salu i presretan sto je ipak bila samo sala. Mislim da cemo svi ovaj dozivljaj pamtiti do kraja zivota, pogotovu Alen, a kadrove iz helikoptera smo morali da izbrisemo zbog licne cenzure…hahaha.

    Ova prica je ubrzo planula po novinama, u malo lepsem formatu, sa naslovom “Helikopter u Rukama Gitariste”, a ova gore slika je pri sletanju na 2 metra od zemlje gde se vec pocela nagovestavati Alenova radost da se zavrsava agonija (medju nama, Milos je bacao letilicu skoro na glavacke, pa je stvarno delovalo da nezna da leti).

    Bendu se tada prikljucio i Brian Hamilton, izvrstan kanadski bubnjar, koga je Alen prozvao “Cicak” zbog frizure. Cicak nije pricao nas jezik, ali je uzivao u nasoj muzici, i bio je clan benda kroz kasnije albume “Drugi Srcani Udar” i “Liturgija”.

    Saradnja sa Alenom se nastavila i posle snimanja albuma kroz jedno novo prijateljstvo i studijsku saradnju koja i dan danas traje. Bilo je je u proslosti i pokusaja organizacije zajednickih koncerata, ali zbog velike udaljenosti Alena i benda, mogucnosti realizacije su bile ogranicene. Album “Mrtvo Hladno” nije nigde zvanicno objavljen u EX-YU, ali je zahvaljujuci internetu i Alenu, na neki nacin ipak dospeo do nekih 300 tv i radio stanica koje su ga zavrtele, ali su se tek nekoliko godina kasnije sa njega prepoznali hitovi kao “30 Kvadrata”, “Heroj”, “Kapija”, “Srce Od Kamena”…itd.
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    SRB HOST

  3. #2
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce Odg: Srcani Udar - Biografija

    PREGOVORI SA CITY RECORDS I MENADZEROM RAKOM MARIC

    Mnogi se pitaju zasto Srcani Udar nije nikada izdao album za neku poznatu diskografsku kucu iz EX-YU. Evo kao je to bilo:

    Sa gotovim albumom u dzepu, dobrom produkcijom, spotovima, afirmisanim imenom frontmena, 30-to minutnim dokumentarcem, sanse za uspeh benda su bile na pomolu. Krajem 2005.g, zakazavsi sastanak sa nasom najvecom diskografskom kucom City Records, i sa menadzerom Bijelog Dugmeta Rakom Maricem, Milos i Englez se upute za Beograd. Nedovoljno upoznati sa nacinom izdavanja u Srbiji, gde izvodjac placa diskografsku kucu za usluge izdavanja, a ne obratno kako se to radi na americkom trzistu, “amerikanci” krenuse u pohod nudjenja svog albuma prvenca za 100,000 eura… okrugla cifra, a lako se pamti…LOL

    Da zlo bude vece, muzicki urednik kuce nije pokazao nezainteresovanost na tu cifru, nego je cak ponudio protiv-vrednost u TV reklama, stampanju CD-a i promociji. Posto su videli da od nekog kesha nema nista, zahvalili su se uredniku Goranu Tomanovicu na gostoprimstvu, zavrsivsi razgovor sa: “…hvala, razmislicemo, pa cemo vam javiti”.


    Sledeci sastanak, istog popodneva je bio zakazan sa Rakom Maricem i njegovom firmom Music Star Production. U to vreme, Raka je menadzovao samo najvece zvezde poput Cece, Gorana Bregovica, Harisa Dzinovica…

    Takodje odlican docek i gostoprimstvo, te je i Raki ponudjen album za istu onu vulgarnu cifru. Sada Raki nejasna slika, jesu li ovi normalni, ali su mu “amerikanci” u konceptu sa Alenom i dalje simpaticni: “…deco, mene placaju da im ja budem menadzer i to biram koga hocu da imam u svojoj diskografskoj kuci, kakvih bre 100,000 eura, nismo mi u Holivudu, ali vi ste meni simpaticni, i eto, dacu vam 10,000 eura jer ste se potrosili na studio i put da dodjete da razgovaramo, pa cemo potpisati ugovor o izdavanju i menadzerstvu benda a necu vam za to nista naplatiti. Cak cu da vas stavim da otvorite za Roling Stonse koje uskoro dovodim, a samim tim, Srcani Udar ide na vrh…eto”.

    Iz kog razloga, ni do dan danas nam nije jasno, ali i ovaj sastanak se zavrsio sa “…hvala Rako, razmislicemo”…LOL

    U narednih 7 dana, usledili su slicni sastanci sa najvecim diskografskim kucama iz citave bivse Jugoslavije, poput Croatia Records, Song Zeleks, Diskos…itd. Neiskustvo se placa. Odbivsi sve jednu kucu u EX-YU, Srcani Udar je na kraju odlucio da ipak mozda izda album za nekog, sada vec bilo koga… ali tu su se vrata zatvorila, jer svako svakog poznaje i kod nas telefoni brzo rade. Veto je vec bio stavljen da se nikada nigde ne sme objaviti NI JEDAN CD od benda Srcani Udar, jer smo u njihovim ocima mi bili nenormalni! (sto smo kasnije i sami shvatili).

    Jedno je sigurno, ako ne zbog pesama, onda cemo sigurno uci u istoriju rocka kao jedini bend koji je odbio sve izdavacke kuce i menadzere. Uvek se slatko nasmejemo sopstvenom gluposcu kada nekome novom ispricamo ovu pricu, ali…. “sve je to rock ‘n roll”.



    DRUGI SRCANI UDAR

    Doslo je jos jednom vreme da Srcani Udar krene u potragu za pevacem koji je geografski blizu i sa kojim bi po drugi put pokusali da afirmisu svoj dijasporski bend.

    U to vreme, na kanadskoj dijasporskoj sceni je najaktuelniji bend bio “Balkanski Plagijat”, ciji je vodja i pevac bio Srdjan Stefanovic Srle, sin jednog od clanova grupe Ambasadori.

    Plagijat je svirao pesme drugih izvodjaca (Dugme, EKV…) i tek je zavrsio svoju prvu pesmu “Sanjam” koja se kasnije nasla na drugom albumu Srcanog Udara, iz postovanja dugogodisnjem trudu vise muzicara lokalne dijasporske scene.

    Srle, inace poznat po svojim glasovnim mogucnostima da u originalu imitira glasove Alena, Tife, Bebeka, Bore Corbe, bio je idealno resenje za sada vec nesto malo prihvacen bend Srcani Udar.

    2006 prelazi u Srcani Udar, i bend zapocinje studijski rad svog drugog albuma. Zbog velikih predstojecih troskova koje prati iznajmljivanje studija, izradu spotova itd, bend otvara sopstveni studio “Megasound”, kao i internet radio stanicu, kasnije poznatu kao “Radio Megasound – Vasi Vukovi sa Ontarija”. Srle je preuzeo komande vodjenja radio stanice iz svog ranijeg iskustva kao voditelj emisije na TV Sarajevo 3 i Radio M nocni program.

    U isto vreme bendu se prikljucuje Dragan Rusic, inace profesor klavira, i jedini “pismeni” muzicar u bendu koji je na prvoj probi izvadio fasciklu sa notama i stalak, na sta smo se mi svi za trenutak pogledali sa nepoverenjem.

    Medjutim, kada je profesor poceo da se baca po Hamondu i svira ga okrenut ledjima ….hahaha …to je to!

    2007 godine, bend objavljuje svoj drugi album sa novim pevacem Srdjanom Stefanovicem pod nazivom “Drugi Srcani Udar”, na kome je jednu od pesama (“Rock Dijaspora”) za bend napisao Bora Corba.

    Naravno i ovaj album je odmah ponudjen diskografskim kucama, ali su za divno cudo, svi odbili da ga objave.



    LITURGIJA
    2011-te izlazi treci album pod nazivom “Liturgija”, gde bend dostize vrhunac stvaralackog umeca, doticuci biblijske teme ,kroz sasvim nov i autentican, melanholican zvuk filharmonijskog goth-rock-a.

    I ovaj album smo pokusali da objavimo, cak ovaj put spremni da platimo izdavanje, ali zbog pesama poput “Lucifer”, “Gospodar Sjenki”, “Poslednja Uspavanka”, muzicki urednici vodecih kuca su ostali bez teksta, i ovog puta zauvek nam zakljucali vrata.

    Album je zvanicno dobio zabranu izdavanja na prostorima EX-YU zbog pogresno protumacenih biblijskih tema koje u stvari pricaju o zivotu.



    NOVA SARADNJA SA ALENOM – “HEROIN”

    2012 bend objavljuje singl “Heroin”, u novoj saradnji sa Alenom Islamovicem. Muziku i tekst je napisao Englez, a pesma ce se naci na cetvrtom/duplom albumu Srcanog Udara, kao i na solo albumu Alena Islamovica.

    Prva pesma koja je snimljena za ovaj album bila je “Heroin” sa Srletovim glasom.

    Ted Yanni (producent Bijelog Dugmeta, EKV, Viktorija, Dom za Vesanje, Azra…itd) i Marko Milivojevic (EKV) su izrazili zelju za saradnjom u produkciji ove pesme sa nekim afirmisanim pevacem.

    U Maju 2012, Englez se nasao u beogradskom studiju Hill River Studios sa Tedom, Markom i Fedjom vlasnikom studija. U uzem izboru pevaca za pesmu Heroin su bili Alen Islamovic koji je trenutno bio na turneji, Dado Topic, i Viktorija.

    Posto su vec poceli razgovori izmedju Engleza i Dade Topica za rock-orchestra koncert Srcanog Udara ”Liturgija” u Beogradu, Topicu je bilo ponudjeno da otpeva i pesmu Heroin.

    Dosavsi u studio na snimanje, Dado je ipak odustao od pevanja zbog stila pesme, koji se nije uklapao u njegov zanr, ali je i dalje ostao zainteresovan za dalju saradnju i koncert sa Srcanim Udarom po pitanju “Liturgije” gde bi se izvodile pesme sa istoimenog albuma koji mu se jako svideo.

    Posle duze konsultacije sa svim ukljucenim u projekat, odlucili smo da ipak ne bi imalo smisla da Viktorija peva Heroin, zbog asocijacije u davnoj proslosti sa istoimenom drogom, iako nam je to bilo jako simpaticno dok smo citirali tekstove i zamisljali kako bi to izgledalo, jer dvosmislenost pesme nema veze sa drogom, nego je metafora za pomuceni, zaneseni um…haha

    Alen je u to vreme bio u Crnoj Gori na turneji, pa nam je izasao u susret i dosao do Beograda da otpeva pesmu, i ispostavilo se na kraju da je u ovom formatu najbolje ispala.

    Na ovu hit pesmu su uradjena cak 4 video spota: prvi je originalna rock verzija Srcanog Udara, drugu je Alen uradio sa svojim pratecim bendom “Okus Meda”, treci spot uradjen je sa Alenom i Srcanim Udarom i cetvrti u produkciji DJ Kule, Mike Filips i Davorius, na njihovu remiks Haus verziju pesme.

    Posto je spot koji je Alen radio sa Okusom Meda snimljen u sumi na travi, medi je naravno iskoristio priliku i naslov pesme za tabloide, a jedan od novinskih clanaka vredan pomena nosio je naslov: “Alen Na Travi Peva O Heroinu”.



    CETVRTI, DUPLI-ALBUM “ALFA i OMEGA”

    U January 2013, Englez zapocinje rad na duplom albumu na kom je svojoj ulozi kompozitora, tekstopisca i gitariste dodao ovde i ulogu pevaca.

    S’obzirom, da je Srcani Udar prvenstveno poceo od Englezovih demo snimaka hitova poput ”30 Kvadrata”, “Heroj”, “Kapija” a koje je kasnije prepevao Alen Islamovic u saradnji sa Srcanim Udarom, uloga vokala se ponovo vratila Englezu na ovom albumu, pa je stoga dobio simbolicno ime “ALFA i OMEGA”. Album se ocekuje u digitalnoj prodaji u Aprilu 2013, a obezbedjene su i stampane verzije CD formata sva 4 albuma preko Amazona, koji nema cenzuru, a isporucuje za citav svet (cak i u zabranjenim krajevima).


    CLANOVI;

    Srdjan Stefanovic Srle – Vokal
    Dejan Djurkovic Englez – Vokal i Gitara
    Milos Kapetanovic Pilot – Gitara
    Dragan Rusic – Klavijature
    Richie Rich – Bubnjevi
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  4. #3
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce Odg: Srcani Udar - Biografija

    Diskografija


    Mrtvo Hladno – 2005

    Muzika i tekstovi: Dejan Djurkovic Englez

    Studio 1: RBA Records
    Studio 2: Metalworks



    Drugi Srcani Udar – 2007

    Muzika i tekstovi: Dejan Djurkovic Englez
    Studio 1: Megasound
    Pesma “Sanjam”: Srle, Sloba i Davor Jordanovski; Pesma “Vankuver: Srle, Sloba i Englez;Tekst pesme “Rock Dijaspora”: Bora Djordjevic



    Liturgija - 2011

    Muzika i tekstovi: Dejan Djurkovic Englez

    Studio 1: Zimmerman Studios
    Studio 2: Metalworks



    Heroin - 2012

    Muzika i tekstovi: Dejan Djurkovic Englez
    Studio 1: Zimmerman Studios



    Alfa i Omega - 2013

    Muzika i tekstovi: Dejan Djurkovic Englez

    Studio 1: Zimmerman Studios
    Studio 2: Audiobay Mastering Studio



    Izvor;Official Sajt
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. U2 - Biografija
    Od Vesna u forumu Biografije Izvodjaca Strane Muzike
    Odgovori: 1
    Zadnji Post: 21.08.2013, 07:31
  2. Prince - Biografija
    Od Vesna u forumu Biografije Izvodjaca Strane Muzike
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 20.08.2013, 19:55
  3. Dr. Dre - Biografija
    Od Vesna u forumu Biografije Izvodjaca Strane Muzike
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 20.08.2013, 14:19
  4. Srcani Udar - Tekstualna Diskografija
    Od Vesna u forumu Tekstualne Diskografije Zabavne Muzike
    Odgovori: 1
    Zadnji Post: 09.09.2012, 16:32
  5. Alen Islamovic & Srcani Udar - Tekstovi Pesama
    Od Vesna u forumu Tekstovi Pesama Zabavne Muzike
    Odgovori: 10
    Zadnji Post: 13.06.2012, 23:12

Članovi koji su pročitali ovu temu : 0

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080