Magla Band


MAGLA BEND na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom... Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, kao bend - jednako smo angažovani na svadbama, maturskim žurkama, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama.
Repertoar je vrlo širok (preko 5.000 pesama) i obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme. Stvarno je nemoguće napisati spisak svih pesama koje sviramo.

Mi smo muzika za svadbu i bend za sve zabave - svadbe, klubove, proslave, žurke, mature!


Članovi benda

Vladan Savić (vokal)

Veoma mlad započinje svoju muzičku karijeru.Svirao harmoniku, ali su već tada mnogi prepoznali njegove glasovne mogućnosti i od tog trenutka počinje da se ozbiljno bavi pevanjem. Peva sve stilove muzike. Veseo i uvek raspoložen za rad daje posebnu energiju bendu. Kao izuzetno talentovan, mlad i zgodan miljenik je ženskog dela publike.


Tijana Milenković - Jović (vokal)

Od 2001. godine se profesionalno bavi muzikom. Njen rad je zastupljen kako po klubovima, tako i po privatnim proslavama . Nastupala je po raznim televizijskim i radio stanicama, a bavila se i radom u studiju (pisanje tekstova i pevanje pratećih vokala). Vokal koji vas ne ostavlja bez emocija...


Miodrag Cvjetan - Mića (gitara)

Dugogodišnje bavljenje muzikom i izuzetan talenat svrstavaju ga među najbolje gitariste na ovim prostorima. Svira muziku svih zanrova. Nastupao je sa skoro svim zvezdama nase estrade. Svirao na televizijskim stanicama kao sto su “RTS”, “Pink”, “BN”… kao i na koncertima poznatih pevača, u klubovima širom Srbije i bezbroj privatnih veselja.


Milan Tanasijević (klavijature i prateći vokal)

Muzičar koji je svoj talenat overio završivši: Nižu muzičku školu ”Jovan Bandur” (Pančevo), Srednju muzičku školu “dr Vojislav Vučković” i Muzičku gimnaziju “Kornelije Stanković” (Beograd). Profesionalno se bavi muzikom od 1998. godine. Iza njega stoje studijski rad i nastupanje na mnogim televizijskim stanicama. U bendu je zadužen i za kompletnu tehniku (ozvučenje).


Dragan Subašić - Suba (bas gitara)

Završio nižu muzičku školu za klavirnu harmoniku, a sa 16 godina počinje da svira kontrabas i bas gitaru. Profesionalno se bavi muzikom od 1987. godine. Iza njega stoje mnogobrojni nastupi na raznim televizijskim stanicama sa poznatim zvezdama naše estrade. Uvek raspoložen i zadužen za humor u bendu, što daje posebnu energiju na nastupima svim članovima benda.


Darko Trojanović - Perce (bubnjevi)

Profesionalno se bavi muzikom od 1993. godine. Radio je sa skoro svim zvezdama estrade, 5 godina je proveo u orkestru Bokija Miloševića, isto toliko u bendu Darka Radovanovića. Sa vrhunskom opremom i bogatim iskustvom, jedna je od važnih karika u bendu!


Official Sajt