Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Goca Trzan - Biografija
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 2 od 2
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce Goca Trzan - Biografija

    Goca Tržan


    Gordana Goca Tržan rodila se 8. jula 1974. godine u Beogradu. Kao drugo dete roditelja Rosande i Antona, tri godine kasnije na svet je došao njen mlađi brat Andrej. Do punoletstva živela je na Novom Beogradu u stanu od 40 kvadrata, koji su nazivali golubarnikom.
    Iako je u horoskopu dupli rak, što bi po astrološkom tumačenju značilo da je izuzetno emotivna, Goca je veliki borac i nikada se ne predaje. Kao devojčica “zaljubila” se u Zdravka Čolića pa zbog toga nije podnosila Lokicu Stefanović, jer su joj govorili da će Čolić da oženi Lokicu ako bude bila nevaljala. Od malih nogu volela je da peva. U školi je bila odličan đak. Prvi put javno je nastupila u Sava Centru kada je imala samo pet godina. Kao član hora JNA pevala je pesmu “pozdravite moga tatu”. Ljubitelj je životinja i extremnih sportova. Nakon Desete Beogradske gimnazije upisala je Poljoprivredni fakultet, ali je na drugoj godini shvatila da je muzika ono čime želi da se bavi. Pored muzike i gluma joj je velika ljubav, pa je tako pokušala da se upiše na FDU. Na žalost, ili na sreću poslednji ispit nije prošla zbog čega nije bila primljena.goca-trzan2
    Goca zajedno sa Ivanom Pavlović počinje da peva u grupi “Tap 011″. Nakon jedne skrivene kamere Goca je odlučila da napusti grupu i započne solo karijeru. Ubrzo zatim Goca je nizala albume koji su dobijali veoma dobre kritike. Napisala je i knjigu “Stoperka” koja je u stvari njena autobiografija. Kako sama kaze najveća opsesija joj je kupovina cipela.
    Najviše na svetu voli svoju porodicu, koja je za nju svetinja. Goca je od nestašne devojke postala prava žena. Udala se i ubrzo zatim rodila je ćerku Lenu. Sa svojim suprugom Ivanom planira još jedno dete, a posle ko zna!
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    SRB HOST

  3. #2
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    Uobičajeno Odg: Goca Trzan - Biografija

    Rođena je 8.jula 1974. godine u porodilištu Narodni front u Beogradu, kao prvo dete majke Rosande i oca Antona. Tri godine kasnije rodio se njen mlađi brat Andrej. Svoje detinjstvo i veći deo svog života, tačnije do 18-te godine, Goca je provela u Ulici Narodnih heroja, na Novom Beogradu, u jednom malom stanu od 42 kvadrata, koji su popularno zvali "golubarnik".

    U horoskopu je dupli rak, što bi značilo: veliki emotivac. Njen elment je voda, a planeta mesec, koji je, kako kaže njen vladar. U sebi prepoznaje njegovu svetlu i tamnu stranu: "Ta borba između svetlosti i senke, između plime i oseke, to je ono što me tera napred, što me goni kroz život."

    Kaže da ima najlepšeg mačora na svetu, koji se zove Mića, a nedavno je dobio i drugara Dragišu.

    Bila je "strasno" zaljubljena u Zdravka Čolića, i mnogo je mrzela tadašnju Lokicu, jer su joj pričali da će se Čola oženiti njom, ako ne bude bila dobra.

    Porodicu je još kao mala zabavljala svojim pevanjem. Pevala je na porodičnim skupovima, na stolu, svoju verziju Balaševićeve pesme, koja je (u Gocinoj verziji) glasila: "U razdejak te jubim". Išla je u O.Š."25. maj", na Novom Beogradu, koja se danas zove "Duško Radović" i, mada je bila odličan đak, nije baš nešto mnogo volela školu. Sva letovanja i zimovanja provodila je delom u Sloveniji i u Poreču(na moru), pošto joj je otac iz Slovenije, a delom u selu Ugrinovci u blizini Gornjeg Milanovca, odakle joj je majka.

    Sa samo četiri ili pet godina imala je prvi ozbiljniji nastup. Bila je član hora JNA, za Dan armije u "Sava" Centru pevali su "pozdravite moga tatu".

    Voli duge šetnje prirodom, pecanje, životinje, ekstremne sportove. Letela je paraglajderom, išla na rafting na Tari, snimala podvodni film. Inače ima završen kurs ronjenja i dozvolu da roni bilo gde u svetu.

    Završila je Desetu Beogradsku gimnaziju i stgla do druge godine Poljoprivrednog fakulteta - odsek stočarstvo, kada je shvatila da je njen smisao života u muzici i upustila se u muzičke vode. Pre nego što će upisati fakultet, pokušala je da upiše glumu, koja je bila još jedna njena velika ljubav. Od 620 prijavljenih, ušla je u uži izbor od 20 kandidata, ali finalni ispit nije prošla, bila je prva ispod crte.

    U to vreme već je igrala u jednoj amaterskoj predstavi "Eros onoga sveta" na sceni "Đuro Salaj", a još u četvrtom razredu gimnazije igrala je u predstavi "Kosa", koja se igrala na velikoj sceni Centra "Sava".

    Tokom 1994. godine pevala je u grupi Distorzija. Na snimanju predstave "Kosa" Goca je upoznala Mirka Vukomanovića i Gorana Stefanovića, producente grupe Tapiri. Pozvali su je da bude njihova pevačica, ali joj se njihova muzika nije dopadala. Međutim, kada je otišla u studio i otpevala pesmu "Bunda", sve je funkcionisalo kako treba. Ivana i Goca su nastavile da pevaju prateće vokale, njihovom tadašnjem menadžeru Ganetu Pecikozi se to svidelo i tako je nastala grupa "Tap 011". Goca kaže da je zahvaljujući Ivani Pavlović muzički mnogo napredovala.

    Preokret u njenom životu, a i karijeri napravila je Skrivena kamera Trećeg kanala, kada je Goca shvatila da više ne pripada toj grupi i odlučila da započne samostalnu karijeru.

    Njen prvi samostalni album zvao se "U niskom letu". Izdala ga je izdavačka kuća PGP RTS. Tim albumom Goca se preobrazila iz jednog nestašnog dečaka, bez dlake na jeziku u jednu osećajnu ženu (devojku), u pravom smislu te reči. Taj prvi album dobio je mnogo pohvala. Pesme su bile prvoklasne, tekstovi izvanredni. Po mom subjektivnom mišljenju, kao autora ovog sajta, izdvaja se pesma "U niskom letu", po kojoj je album i dobio ime. U tom periodu je nastala jedna lepa pesma, koja se nije našla na albumu, to je pesma "Krug", koju je Goca otpevala sa Zlatkom Vujićem.

    U tom periodu, znači dok je još aktuelan prvi album, nastala i jedna knjiga. Autobiografija Goce Tržan, koja se zove "Stoperka". Goca kaže da je ona stvarno stoperka, ali ne u onom pravom fizičkom smislu, već životna stoperka, jer večito negde kasni, juri, žuri i večito bi negde preko reda, ne voli da čeka. Kaže da je u principu čovek koji voli da preskače šine, da ulazi preko reda, ali ne na onaj bezobrazan način da time sve iritira. Preskočila je mnoge periode u životu, morala je da stopira.


    Zatim sledi drugi album "Želim da se promenim" za CITY records, kojim je ostala dosledna svom muzičkom pravcu i kvalitetu. I na ovom albumu izbor pesama je sjajan: "Želim da se promenim", "Ni na zemlji ni na nebu", "Na tebe padam", "Ćutanje", samo su neke od pesama koje svojim rečima gađaju ženska srca. Na ovom albumu je nastao duet "1200 milja" sa Tošeom Proeskim.

    "Peta strana sveta", naslov je trećeg po redu Gocinog albuma. Iako su mnogi najavljivali njen kraj, Goca je odlucila da krene "Iz početka iz inata" i preselila se na petu stranu sveta. To je kaže jedno pusto ostrvo, koje je samo njeno i koje ljubomorno čuva. Promocija ovog albuma, u organizaciji DMD sound-a (koji je i izdavač), bila je grandiozna. Sa ovog albuma izdvajaju se pesme: "Krila anđela", "Kad kažem ne", "Korak do dna" i "Kad ponos ubije ljubav iz nehata".

    Posle duže pauze Goca je odlučila da nam prenese jednu dozu adrenalina koji poseduje u ogromnim količinama. Svu svoju pozitivnu energiju usmerila je ka muzici, iskoristila svoje kulinarske sposobnosti, kao začin dodala puno ljubavi i tako je nastao četvrti album, koji nosi naziv "Otrov u čaj".

    Pošto se ostvarila kao žena i majka, udavši se za Ivana Marinkovića i rodivši ćerkicu Lenu, Goca je odlučila da sve urami u jedan "Plavi ram" i pokloni nam ga. "Plavi ram" je naslov petog CDa, koji je žanrovski najraznolikiji od svih dosadašnjih.

    2010. godine, umesto novog CDa, Goca je odlučila da nam pokloni četiri nove pesme u okviru maxi single-a "Mastilo". Uz pomoć brenda Legend i Vode Vrnjci ekranizovala je tri video spota, od kojih su dva snimljena na ekskluzivnim lokacijama u Dubaiju

    Šta Goca voli?

    Muzika: iz filma Kosa, iz filma Moulin Rouge, Celine Dion, Annie Lenox, Metalica, Sting, Riverdance, Prince, Adiemus, Offspring, Sade, The Corrs, The Cult, H.I.M.

    Film: Kosa, Lovac na jelene, Gladijator, Moulin Rouge, Zelena milja, Boja purpura, Balkanski špijun, Lepa sela lepo gore...

    Knjiga: Životinjska farma, 1984., Junak našeg doba, Crveni šator, Petkana, knjige o egiptologiji...

    Hobi: vožnja biciklom, kupovina i čitanje knjiga, make-up

    Boja: crna, crvena, bela, boja starog zlata

    Poroci: Goca u principu nema poroke, mislim na klasične poroke tipa cigareta, kafe, droge, alkohola, čak ne voli da pije ni gazirana pića, ali joj je zato, kako kaže, manija kupovina cipela.

    Goca kaže da je jedna neobično obična devojka. Kaže da je njena porodica ono najvažnije u njenom životu. "Porodica je za mene jedina svetinja u životu. Samo me njih troje nikada u životu nisu izdali. Jedino u njima vidim prave prijatelje i u njima mogu da nađem utehu za sve".


    Official Sajt Goce Trzan
    Vlasnica rečenice: "Sve što sam otpevala ima pokriće i svaka emocija je preživljena...", zaslužuje ovaj sajt.
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. Goca Trzan - albumi
    Od aramisBL u forumu Muzika u 320kbps-Wav-Flac
    Odgovori: 9
    Zadnji Post: 05.06.2015, 00:28
  2. Goca Trzan - Tekstualna Diskografija
    Od S_Lady u forumu Tekstualne Diskografije Zabavne Muzike
    Odgovori: 3
    Zadnji Post: 27.11.2014, 18:26
  3. Goca Trzan - Tekstovi Pesama
    Od S_Lady u forumu Tekstovi Pesama Zabavne Muzike
    Odgovori: 68
    Zadnji Post: 20.02.2013, 20:07

Članovi koji su pročitali ovu temu : 0

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080