Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Donny Osmond - Biografija
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 2 od 2
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce Donny Osmond - Biografija

    Donny Osmond - Biografija


    Doni je rođen 9. decembar, 1957 Džordžu i Olive Osmond u Ogden Juti. On je sedmi od devetoro dece: osam dečaka i jedna devojčica. Cela porodica Osmond imaju dugu i raznovrsnu karijeru, koja je imala skroman početak peva berbernicu harmoniju na glavnoj ulici Diznilendu. Ubrzo nakon toga, Doni i njegova braća i sestre postao širom sveta veoma uspešne teen idoli. Danas, Doni nastupa u Las Vegasu Flamingo Hotel sa njegovom sestrom, Mari. Šou je počeo još u septembru 2008, a prvobitno je planirano da se kandiduje za 6 meseci. Odgovor je bio tako neodoljiv da Flamingo odmah zatražio produženje dve godine. Doni i Mari Pokaži zakazan da nastavi do 2012.


    Istovremeno sa njegovim noćnim nastupima na Flamingo Las Vegas Hotel, Doni je domaćin dva dnevno međunarodno sindicirana radio emisije za McVai Sindication u partnerstvu sa TeshMedia Group: Donni Osmond Radio emisija i reprodukcija Donni je 8-Track. Oblikovan tako da se uklope kako Hot AC i klasičan stanice, njegov način života vođen muzički radio emisija pruža korisne i razumljive informacije da slušaocima koji su u potrazi za "prijatelja da im pomognemo kroz dan." Ponekad, Donni ko-domaćini nacionalno distribuirani noćna zabava nevsmagazine, "Insajder", a kao specijalni dopisnik za svoje sestrinske emisiji "Entertainment Tonight". On, zajedno sa svojom sestrom nedavno ko-domaćin dva udarnim televizijskim specijalaca, "Miss USA" i "Amerike Omiljena mama." dva imaju dugu istoriju rade zajedno, koja je otpočela krajem 70. na originalnom Donni & Marie šou.


    2008 was a milestone year for the entire Osmond family, particularly Donny’s brothers: Alan, Wayne, Merrill and Jay – The Osmond Brothers — it marked their 50th anniversary as performers. To commemorate it, the family gathered for a concert which was videotaped and broadcast nationally on PBS as a pledge drive special. Following the concert, the seven performing Osmonds went on a month long tour through the UK, Australia and Asia. It was the first time in 27 years all performing Osmonds were on one stage and also marked the final world tour for the Osmond family as an entire group. An expanded version of the PBS anniversary concert is now available on DVD at donny.com.
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    SRB HOST

  3. #2
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    Uobičajeno Odg: Donny Osmond - Biografija

    Doni i njegova muzika


    Doni Osmond
    2007, Doni je bio domaćin dve televizijske serije o britanskoj televiziji, "Identitet" i "Piramida", bio je specijalni dopisnik za "Entertainment Tonight" pokrivanje "Ples sa zvezdama", a nastupao na "Koncert za Dijana", koji je u svetu videlo 2 milijarde gledalaca. Takođe, tokom ove godine, Doni je završio 55. CD pravo da, s Donni ... s ljubavlju, kompilacija album svojih omiljenih ljubavnih pesama. Doni je izvedena na Brodveju pre 2006 u George M. Cohan je mali Džoni Džons, ali je njegov boravak bio kratak- živeo. Sve se to promenilo kada je Doni pozvan od strane Dizni zvezda u Brodveju proizvodnju Lepotica i zver. Igranje uloga nezakonit Gaša je promena za Donija, koji je rekao da je prilika za njegov "nestašni strani da sija." Nakon završetka njegovog 12-nedelja , on je zatražio da se vrati u julu 2008 za konačni učinak kao tim zatvorio svoja vrata.


    Kao da obavlja 6 pokazuje nedeljno na Brodveju nije bilo dovoljno posla, za vreme njegovog staza u Lepotica i zver Donni proizveo njegov sledeći album. Pošto nije bilo studia za snimanje u blizini, on je izostajao kako bi snimili vokale za "Love Songs of the 70s," mešavina različitih ljubavnih pesama postao popularan po različitim umetnicima. Neke od pesama uključeni u ovu zbirku su: "Smeh in the Rain", "O, devojka," "Ako", "Hajde da Stai Together", "Hov Deep Is Iour Love" i "Iou Are So Beautiful". Za Doni, ovo su pesme koje smatra neprocenjivo i vanvremenski, on voli da sluša ove pesme, a posebno uživa da ih peva.
    2005 godina, Doni koautor i evidentiraju Šta sam hteo da kažem, a to može da bude, za njega, najviše zadovoljavajući albuma, još uvek. Ne samo da je album odmah udario grafikone nakon njenog puštanja u Velikoj Britaniji, svaka pesma je Donni neke od najvažnijih nagrađivanja kreativnih iskustava u svojoj dugoj i izuzetnoj karijeri. Naslovna numera, Šta sam hteo da kažem, otkriva dubinu intimnosti i ljubavi koje svaka pesma na albumu izražava.


    Kako god Iour u nevolji i Šta sam hteo da kažem Jedna od pesama koje je napisao preuzeo posebnog su značaja za njegovu majku.

    Prema Donni: "To je palo na pamet nakon što sam napisao [" Kad god ste u nevolji "] da je ova pesma sve što nam je rekao. Ona je uvek bila tu za nas - rame za plakanje, samo neverovatno voli osobu - savršena majka. Ona svako od nas devetoro dece oseća kao da je naš poseban zaštitnik i da svako od nas je "njena omiljena." Dakle, iako je inspirisan iskustvom sa mojim sinom, treći Brandon, koncept "Kad god ste u nevolji 'stvarno dolazi iz nje. To je skoro kao da je ona to napisala kroz mene, mojoj deci. "
    Doni Osmond
    Donni je sarađivao sa nekoliko različitih pisaca, ali najjači uticaj je bio kreativni verovatno njegovo sopstveno iskustvo. Iz tog razloga, ono što sam mislio da kažem, je sve Doni želeo da kažem tokom godina. Kada su Olimpijske igre 2002 dogodila u dvorištu Donni - Juta - on, Mari i njihov otac, Džordž Osmond, učestvovao u zvaničnom nosenju štafete. Pored toga, Doni i Mari su pozvani da obavljaju u završnim svečanostima.


    Doni je prodao preko 100 miliona albuma tokom pet decenija, 33 zlatne ploče, od kojih je 18 pre 13 godina. Njegov album, Somevhere in Time, objavio je 2002, dostigao platinasti tiraž u samo 8 dana - prvi za muzičke veterana, a on je obišao Britaniju godinu dana kasnije. Turneja je bila uspeh, a Doni Osmond:. LIVE brzo se popeo na vrhu britanske top liste, postaje jedan od najprodavanijih DVD ove godine ponovno ujedinjenje sa Mari na televiziji, on je kao-domaćin nacionalno združenog dnevnu emisiju Donni & # 38;. Mari, za koje je on ne samo Emi-nominovan za "najbolji voditelj", ali i za "Best Proizvođač" Doni je naučio da istraju i da prati svoj sopstveni put, i nikada ne počiva na njegovim dostignućima prošlosti. On je stalno mislio na najbolji način da ostanu ispred krive, što je verovatno razlog zašto je izabrao da bude domaćin mahnito popularan Piramida kvizu, i ponovo je nominovan za Emmi za "Best Game Shov Host." I, naravno, ko bi mogao zaboraviti njegov izgled na celebriti izdanju Fear Factor, gde je smešten sa glavom u kutiji stotine odvratnih insekata.

    Jedan od najvećih dostignuća Donni je došlo u ranim 90-ih kada je igrao naslovnu ulogu u Severnoj Americi proizvodnju Sir Andrev Lloid Vebber i Tim Rice muzičkoj Josifu i Amazing Technicolor Dreamcoat. Nakon šest godina posvećenosti obuhvata više od 2.000 nastupa, Doni penzionisani svoj kaput boje; ponovo postizanje veliki uspeh i priznanje za njegov rad. Tokom 80-ih, Doni se bori protiv svog dugotrajnog Majušan Bopper slike; slika tako demode da čak i njegovi najbliži prijatelji savetuju ga da promeni svoje ime. On je tada sreo Engleski roker Peter Gabriel, to je bilo pod Gabrielovim tutorstvom da neravan, edgier Donni Osmond izašao skoro do zaborava sa hit "Soldier of Love" napisao i producirao vrlo uspešnog tima Sturken i Rogers (Rihanna, Christina Aguilera ). Singl je skroz na vrhu Billboard top listama i dobila Doni Bilbord magazin je "Najbolje pop Male Artist of the Iear". Većina kritičara se složili da su njegovi pokušaji bili mainstream rock mnogo više nego impresivan jer niko nijemogao zamisliti. Doni je nastavio da dokazuje svoju svestranost sa hitovima poput "Mi Love Is Fire" i "Sveto Emocija", koja je postala hit na top 5 VH1.


    Mladalački Doni
    Doni Osmond u ranim 70-im, kada je Doni bio samo tinejdžer, da on i njegova braća postali su pravi fenomen zabave. The Osmond Braća, kao grupa bila je poznata, puštan hit za hitom i obišao svet. Donni debi singl, "Sveet & Innocent", postao je njegov prvi Top 10 hit na 14 godina. Kasnije je nastavio da se oslobodi, milionski tirazi prodaje, hitovi poput "Odlazi Little Girl", "Puppi Love" i "Too Ioung". Zajedno sa svojom braćom, The Osmond Braća su Veliku Britaniju osvojili na juriš, koji je postao poznat kao od milošte "Osmondmania" - fan neredi i histerija uparen da od Bitlsa. Donni je "Puppi Love" dao svoj prvi broj 1 hit u Velikoj Britaniji, i bio je više miliona prodaje hit singl širom sveta. Doni je počeo niz dueta sa svojom sestrom Mari, koja je obuhvatila više Top 10 hitova poput "Odlazim To sve zavisi od vas "i" Jutro Side of the Mountain ". Dva nastavio da ugosti jednu od najuspešnijih televizijskih sorte pokazuje ikada, na "Donni & Marie Shov". Doni i Mari su navedeni u Ginisovoj knjizi rekorda kao najmlađi u udarnim televizijskim domaćina ikada. Oni su takođe dobili narodnu Choice Avard.

    Čitavo ovo putovanje počelo je za Donija u ranom uzrastu od 5 kada je napravio svoj prvi televizijski nastup sa braćom na Andi Villiams Shov. Endi uživali su braća toliko da su postali prvotimci o emisiji prikazuje različite talente pevanje, ples, klizanje na ledu, ili šta god oni su se pitali da uradim. Tokom pauze iz emisije je počeo turneju sa svojom porodicom širom SAD, Evropi i Aziji. A, on nije prestao, još Donni Osmond: Ultimate zabavljač. Ona je rekla da je krajnja mera čoveka nije gde stoji u trenucima udobnosti i praktičnosti, ali gde stoji u vremenima izazova i nevolje. Donni Osmond je stajao na najvišim vrhovima uspeha bilo koji čovek mogao nadati da postigne u životu. Ali, svi ovi uspesi proističu iz njegovog vaspitanja. Njegovi roditelji, učili su svoju decu da rade naporno i postavljaju visok cilj da ostvare svoje najveće ambicije.


    Doni je poklonio milione dolara tokom godina za nekoliko dobrotvornih organizacija, kao što su Make-A-Vish Foundation, Best Buddies, Dečja Miracle Netvork, a srce fondacije One. Doni je autor The Nev Iork Times bestselera knjige Život je ono što Make It, u kojoj je otkrio svoju borbu sa socijalnom fobijom, zajednički, ali bolesni anksiozni poremećaj koji preti ne samo njegovoj karijeri, vec i njegovom zivotu. Za pet decenija, Donni Osmond pravi razliku u životima ljudi. On je dokazao sam da nije samo kritički priznati pevač i tekstopisac, vec i saosećajan human čovek od principa i vere, i što je najvažnije dobar sin, suprug i otac. Doni i Debi, njegova žena od 34 godina, imaju petoro dece i četvoro unučadi.

    Izvor; Official Sajt
    Za forum [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] prevod i priredba DJ Vesna
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Članovi koji su pročitali ovu temu : 0

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080