Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
U2 - Biografija
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 2 od 2
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce U2 - Biografija

    U2


    U2 je irski rok bend osnovan u Dablinu 1976. Bend od početka do danas sačinjavaju : Bono (Paul Hewson, vokal, usna harmonika i povremeno gitara), The Edge (David Evans, klavijature, gitara i povremeno vokal), Adam Clayton (bas gitara) i Larry Mullen Jr. (bubnjevi). Njihovi stariji radovi su okarakterisani kao post punk ali su kasnije preuzeli formirane uticaje iz mnogo različitih žanrova popularne muzike. Njihovi tekstovi su najviše orijentisani na lične teme i društveno-političke probleme. Grupa U2 je do danas prodala više od 120 miliona studijskih albuma i više od 50 miliona kompilacija i snimaka live nastupa, šest puta je imala neki od albuma na prvom mjestu američkih top lista a devet puta u Britaniji. Osvojili su 22 Grammy nagrade, najviše nakon Stivija Vondera.

    U2 je jedna od najpopularnijih rok grupa još od osamdesetih. Grupa je politički aktivna, posebno u sferi ljudskih prava. Aktivisti su projekta Make Poverty History, a Bono je aktivista i organizacije DATA (Debt, AIDS, Trade in Africa – Državni dug, sida i trgovina u Africi).

    Članovi benda;

    • Bono – lead vocals, rhythm guitar, harmonica
    • The Edge – lead guitar, backing vocals, piano, keyboards
    • Adam Clayton – bass guitar
    • Larry Mullen, Jr. – drums, percussion
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    Raznovrsno Forum

  3. #2
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    Uobičajeno Odg: U2 - Biografija

    Diskografija

    Studijski albumi

    • Boy (1980)
    • October (1981)
    • War (1983)
    • The Unforgettable Fire (1984)
    • The Joshua Tree (1987)
    • Rattle and Hum (1988)
    • Achtung Baby (1991)
    • Zooropa (1993)
    • Pop (1997)
    • All That You Can't Leave Behind (2000)
    • How to Dismantle an Atomic Bomb (2004)
    • No Line on the Horizon (2009)

    Live albumi

    Under a Blood Red Sky (1983)
    Hasta la Vista Baby! U2 Live from Mexico City (2000)
    Live from Boston 1981 (2004)
    Live from the Point Depot (2004)
    U2.COMmunication (2005)
    Zoo TV Live (2006)
    U2 Go Home: Live from Slane Castle (2007)
    Live from Paris (2008)
    U22 (2012)
    Edge's Picks (2013)

    Kompilacije

    Melon: Remixes for Propaganda (1995)
    The Best of 1980–1990 (1998)
    The Best of 1990–2000 (2002)
    Unreleased and Rare (2004)
    U218 Singles (2006)
    Medium, Rare and Remastered (2009)
    Artificial Horizon (2010)
    Best of U2 (2010)
    Duals (2011)

    EP-ovi

    Three (1979)
    Wide Awake in America (1985)
    Please: PopHeart Live EP (1997)
    7 (2002)
    Exclusive (2003)
    Early Demos (2004)
    Live from Under the Brooklyn Bridge (2004)
    Wide Awake in Europe (2010)

    Singlovi

    "Another Day"
    "11 O'Clock Tick Tock"
    "A Day Without Me"
    "I Will Follow"
    "Fire"
    "Gloria"
    "A Celebration"
    "I Will Follow" (live from Hattem)
    "New Year's Day"
    "Two Hearts Beat as One"
    "Sunday Bloody Sunday"
    "I Will Follow" (live from West Germany)
    "Pride (In the Name of Love)"
    "The Unforgettable Fire"
    "With or Without You"
    "I Still Haven't Found What I'm Looking For"
    "Where the Streets Have No Name"
    "In God's Country"
    "One Tree Hill"
    "Desire"
    "Angel of Harlem"
    "When Love Comes to Town" (with B.B. King)
    "All I Want Is You"
    "The Fly"
    "Mysterious Ways"
    "One"
    "Even Better Than the Real Thing"
    "Even Better Than the Real Thing" (remix)
    "Who's Gonna Ride Your Wild Horses"
    "Numb" (video single)
    "Lemon"
    "Stay (Faraway, So Close!)"
    "Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me"
    "Miss Sarajevo"
    "Discothčque"
    "Staring at the Sun"
    "Last Night on Earth"
    "Please"
    "If God Will Send His Angels"
    "Mofo"
    "Sweetest Thing"
    "Beautiful Day"
    "Stuck in a Moment You Can't Get Out Of"
    "Elevation"
    "Walk On"
    "New Year's Dub"
    "Electrical Storm"
    "Take Me to the Clouds Above"
    "Vertigo"
    "All Because of You"
    "Sometimes You Can't Make It on Your Own"
    "City of Blinding Lights"
    "Original of the Species"
    "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" (with Paul McCartney)
    "One" (with Mary J. Blige)
    "The Saints Are Coming" (with Green Day)
    "Window in the Skies"
    "The Ballad of Ronnie Drew" (with The Dubliners, Kila, and A Band of Bowsies)
    "Get on Your Boots"
    "Magnificent"
    "I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight"
    "I Will Follow" (live from Glastonbury)
    "Blow Your House Down"

    Video albumi

    U2 Live at Red Rocks: Under a Blood Red Sky (1984)
    The Unforgettable Fire Collection (1985)
    Achtung Baby: The Videos, the Cameos, and a Whole Lot of Interference from Zoo TV (1992)
    Zoo TV: Live from Sydney (1994)
    PopMart: Live from Mexico City (1998)
    The Best of 1980–1990 (1999)
    Elevation 2001: Live from Boston (2001)
    The Best of 1990–2000 (2002)
    U2 Go Home: Live from Slane Castle (2003)
    Vertigo 2005: Live from Chicago (2005)
    Vertigo: Live from Milan (2006)
    U218 Videos (2006)
    Linear (2009)
    U2 360° at the Rose Bowl (2010)

    Spotovi

    "I Will Follow"
    "Gloria"
    "A Celebration"
    "New Year's Day"
    "Two Hearts Beat as One"
    "Sunday Bloody Sunday" (live)
    "Pride (In the Name of Love)"
    "The Unforgettable Fire"
    "A Sort of Homecoming"
    "Bad" (live)
    "With or Without You"
    "I Still Haven't Found What I'm Looking For"
    "Where the Streets Have No Name"
    "Red Hill Mining Town"
    "Spanish Eyes"
    "In God's Country"
    "One Tree Hill"
    "Christmas (Baby Please Come Home)"
    "Desire"
    "Angel of Harlem"
    "When Love Comes to Town"
    "All I Want Is You"
    "Night and Day"
    "The Fly"
    "Mysterious Ways"
    "One"
    "Even Better Than the Real Thing"
    "Until the End of the World"
    "Who's Gonna Ride Your Wild Horses"
    "Love Is Blindness"
    "Numb"
    "Lemon"
    "Stay (Faraway, So Close!)"
    "I've Got You Under My Skin"
    "Miss Sarajevo"
    "Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me"
    "Discothčque"
    "Staring at the Sun"
    "Last Night on Earth"
    "Please"
    "If God Will Send His Angels"
    "Mofo"
    "Sweetest Thing"
    "The Ground Beneath Her Feet"
    "Beautiful Day"
    "Stuck in a Moment You Can't Get Out Of"
    "Walk On"
    "Elevation"
    "Electrical Storm"
    "The Hands That Built America"
    "Vertigo"
    "All Because of You"
    "Sometimes You Can't Make It on Your Own"
    "City of Blinding Lights"
    "Original of the Species"
    "One" featuring Mary J. Blige
    "The Saints Are Coming"
    "Window in the Skies"
    "I Believe in Father Christmas"
    "Get on Your Boots"
    "Magnificent"
    "I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight"
    "Even Better Than the Real Thing"
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  4. Ko se zahvalio:

    nickey (13.08.2018)

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. The Doors - Biografija
    By Vesna in forum Biografije Izvodjaca Strane Muzike
    Odgovori: 1
    Zadnji Post: 21.08.2013, 06:22
  2. The Stooges - Biografija
    By Vesna in forum Biografije Izvodjaca Strane Muzike
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 20.08.2013, 17:13
  3. Marun 5 - Biografija
    By Vesna in forum Biografije Izvodjaca Strane Muzike
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 20.08.2013, 16:20
  4. Lana Del Rey - Biografija
    By Vesna in forum Biografije Izvodjaca Strane Muzike
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 20.08.2013, 13:46
  5. Dr. Dre - Biografija
    By Vesna in forum Biografije Izvodjaca Strane Muzike
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 20.08.2013, 13:19

Članovi koji su pročitali ovu temu : 1

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080 :: Opera :: Firefox :: Chrome