Sanja Stojanovic - Biografija


Sanja Stojanović je mlada pevačica i velika muzička nada koja je učestvovala u u izboru šoa „Zvezde Granda“, a ostala je zapamćena onaj momenat kada su mediji objavili njenu privatnu snimku.


Sanja Stojanović je rođena 22. novembra 1986. godine u mestu Smederevska Palanka. Završila je školu za sitoštampara. Iako je ispala u u osmom krugu šoa Zvezde Granda, Sanja je ostala u spomenutoj produkciji i objavila prvu pesmu „Varaš me“ 2007. godine, a nije trebao mnogo da pesma postane veliki hit.

Ubrzo posle prve pesme „Varaš me“ Sanja je objavila da je trudna i da se na neko vreme povlači. U martu 2008. godine je rodila prelepu ćerku Anastasiju, a u avgustu 2008. godine se venčala za Gorana. Iste godine se vraća sa novom pesmom „Danas je moj dan“.


ako se neko vreme nije pojavljivala u medijima Sanja je rešila da se oproba u šou „Farma“ baš kao i ostali. U šou se zadržala skoro devet nedelja, a posle njega je objavila novi singl „Ova noć na tebe podseća“ koji je prošao odlično kod šire publike.Godine 2012. Sanja opet ostaje u drugom stanju kada je rodila dečaka Ognjena.

Neke od njenih pesama su: „Ne računaj više na mene“, „Neka suze, neka teku“… Pesmu „Neka suze, neka teku“ objavila je na 4. Grand Diet Plus festivalu u aprilu 2012. godine.

Izvor;poznati.info