Crni vuk - Komentar dana


Vukovi su divlje zivotinje, mnogi kazu da su krvlocne zivotinje, istini za volju, vukovi kao i ostale zivotinje ubijaju iskljucivo kad su gladni, ili kada su ugrozeni.

Zelim pisati o posebnim crnim vukovima, o necemu sasvim drugom.Naime, odavno nije tajna da neke vojne jedinice u svetu koriste posebnu vrstu droge (crni vuk ili krvolocni vuk).
Najveca tragedija u celoj prici jeste u tome sto vojnici bez svoje saglasnosti, bez znanja konzumiraju posebnu vrstu stimulansa(droge), koja im se daje primesana hrani ili picu.Po istom principu kao sto su nekada u nama poznatoj JNA, u hranu dodavali brom.
Posledice takvih supstanci su katastrofalne, a bukvalniko ih je nemoguce nakon izvesnog vremena otkriti u organizmu.Te supstance deluju tako sto vojnici dobiju osecaj divovske snage, oni ne razmisljaju, slusaju komandu a pred operacije u njima se budi pravi crni vuk.Tad ih taj nagon tera da ubijaju, kolju, razmesare svoje zrtve, jer njihov pomraceni um trazi samo krv.Oni bukvalno lice na krvolocne vukove, nemaju kontrolu nad sobom, osecaju natrprirodnu zedj za krvlju, sveze raskomadanim mesom, ne cuju urlike zrtve, naprotiv to im pricinjava u tom trenutku pravo zadovoljstvo, osecaju se kao mlad covek na vrhuncu orgazma.
Kolike posledice te droge i razne supstance ostavljaju na psihu i zdravlje coveka, niko nije ni svestan.Kada prestanu da dobijaju te supstance, nastaju prave krize u telu, osoba tada gubi kontrolu nad sobom, cesto ni rodjeno dete ne prepoznaje, sa vremenom pocnu i telesno da propadaju, imaju uzasne nocne more, nervozni su, eksplozivni i nepredvidivi.Sluzbenoj medicini ostaje samo da ih nemocno posmatra, ublazava medikamentima njihovo poremeceno mentalno stanje posto za te supstance ne postoji protivlek.

Ti vojnici nakon zavrsenog rata dozivljavaju prave traume na svim poljima.Da zlo bude jos vece, oni postaju odbaceni od svih, prepusteni sebi, oni vise nisu nikom potrebni, obavili su posao za svoje gospodare i tu se prica zavrsava. Samo delimicno.
Pitam se, dali su ti svetski mocnici, gospodari rata ljudi, ili samo lice na ljude dok u njima zivi zver.
Pitam se, ima li ljudska glupost granice.Dokle tako...........Mozda i nema neke velike slicnosti medju vukovima i crnim vukom, ili pak.......Presudite sami!


Vesna Kosovka