Elizabet Tejlor Buran ljubavni zivot


Holivudska diva Elizabet Tejlor je i posle smrti nastavila da fascinira javnost baš kao i za vreme burnog života! U novoj biografiji glumice navode se šokantni detalji iz njenog ljubavnog života.


Denfort Prins i Darvin Poter u knjizi „Elizabeth Taylor: Ther is Nothing Like a Dame“ (Elizabet Tejlor: Niko kao dama) tvrde da je ona imala aferu sa R. Reganom, kao i da je učestvovala u trojci sa predsednikom SAD Džonom F. Kenedijem i glumcem Robertom Stakom.


Elizabet, koja se proslavila u hitovima „Kleopatra“ i „Baterflaj 8“, kao i po tome što se osam puta udavala, preminula je u martu 2011. Autori knjige koja će uzburkasti strasti tvrde da su godinama istraživali njen život i navode da je Regan kada je imao 36 godina pozvao tada još tinejdžerku Elizabet (15) na večeru i da ga je ona zavela.


Njena bliska prijateljica je otkrila šta joj je Tejlorova pričala o aferi s Reganom, koji će kasnije postati predsednik SAD.

„Regan me je tretirao kao odraslu ženu i to me je odušvilo. Seli smo na njegovu sofu i videla sam da je želeo, ali nije hteo da učini prvi korak. Ja sam postala agresor i posle dobre porcije maženja na sofi otišli smo u spavaću sobu“, rekla je Tejlorova.


Autori navode da se golišavo kupanje u Kenedijevom bazenu pretvorilo u trojku s predsednikom SAD i Stakom, koji su bili oženjeni. U knjizi se opisuju i Elizabetini seksualni susreti s Erolom Flinom, Tonijem Kertisom i Polom Njumenom.
U knjizi se navodi i da je Tejlorova pokušala da natera Frenka Sinatru da se oženi njome rekavši da je trudna. Sinatra je odbio i umesto toga joj je organizovao abortus.