Merilin Monro bila lezbijka, spavala sa Liz Tejlor?!


Imala seks iskustva s najpoznatijim glumicama svog vremena Džoan Kraford, Marlenom Ditrih, Barbarom Stenvik...


Neverovatno.
Juče se navršilo 86 godina od rođenja Merilin Monro. A svet je šokirala informacija da je pokojna glumica i svetski seks-simbol bila lezbijka! Ustvari, pre biseksualka, pošto se udavala tri puta. Ali je na kraju sklonost prema ženama ipak prevladala.

Mišel Morgan u knjizi „Marilyn Monroe: Private And Undisclosed“ navodi da je jedna od najpoželjnih žena imala seksualne odnose s Džoan Kraford, Barbarom Stenvik, Marlen Ditrih i Elizabet Tejlor, kao i sa svojim glumačkim učiteljicama Natašom Lits i Polom Strasberg!

Autorka biografije tvrdi da se Merilin poveravala jedino svom psihijatru, kojem je, navodno, priznala da s nekim muškarcem nikada nije doživela orgazam i da do vrhunca seksualnog uzbuđenja mogu da je dovedu jedino žene. Navodno je imala i fobiju od trudnoće, jer se bojala da bi njeno dete moglo imati psihičke probleme. Majka joj je bolovala od šizofrenije, a brat je imao dijagnozu paranoidne šizofrenije. Patila je od nepodnošljivih bolova u karlici i imala jake menstrualne bolove i grčeve zbog endometrioze, što je dovodilo do bolnih seksualnih odnosa. To je takođe uticalo da se okrene ženama.