Dejvid Bekam i Tom Kruz vodili ljubav!


Glumica Kejti Holms znala je za Tomovu naklonjenost muškarcima, a ostavila ga je kad ga je videla u krevetu s Dejvidom



Hopa-cupa.
Pravi razlog razvoda braka između Kejti Holms i Toma Kruza je prevara. Njegova. I to ne s bilo kim! Glumica je sada već bivšeg supruga uhvatila u krevetu s Dejvidom Bekamom! Znala je da on voli muškarce, ali ga nikada nije zatekla u seksu s nekim tipom. A kad je naletela na taj prizor, smučilo joj se.

- Kejti više nije mogla da izdrži, pucala je po šavovima. Najgore od svega je što to nije tajna. Kejti je za njihovu vezu i Tomovu naklonjenost muškarcima znala od samog početka. Ona je pristala da Kruzu bude lepa pratnja i mašina za rađanje dece. Sada joj je pukao film - priča dobro upućeni izvor i dodaje:

- Priče o Sajentološkoj crkvi su laž, ništa od toga nije ozbiljno. To je bila samo maska za prikrivanje istine.

O bliskom odnosu glumca i fudbalera dugo se piše, ali nikada nije pominjano da imaju seksualne odnose. Mnogi su bili začuđeni time što njih dvojica često sami odlaze na letovanje ili se vozaju jahtom. Sada se zna i zašto.




Vratila se Katoličkoj crkvi

Kejti Holms vraća se starom načinu života, a jedan od prvih koraka jeste povratak katoličkoj crkvi Sveti Fransis Havijer u Njujorku.

- Svi su oduševljeni što će nam se Kejti pridružiti. Još nije bila na služenju, ali kad dođe, dočekaćemo je raširenih ruku - priča jedan od članova crkvenog zbora.

Krili se od kamera

Tom nije želeo da iko zna da on i Kejti više nisu kao pre i da ne spavaju zajedno, pa je u hotelima u kojima su boravili naređivao da se preko kamera oblepi crna selotejp-traka.


Kejti i Nikol dobre drugarice!

Nikol Kidman, bivša žena Toma Kruza, u odličnim je odnosima s Kejti Holms. Njih dve se viđaju od 2006. godine, a susrete su krile kao zmija noge.

- Mnogo su razgovarale u poslednjih nekoliko sedmica. Nikol je Kejti rekla da zna kako joj je jer je i sama s njim prošla kroz sličnu situaciju. Zamolila ju je da bude jaka - priča za Ju-Es vikli izvor blizak glumicama.