Ima li roditelja u Srbiji - izbor iz stampe

O, Gospode, koliko su samo predvidive ove naše sluge okupatora! Od ranoga jutra dežurne prostitutke, potpisujući se hrabro sa D. Ž. Lj. P. M. V. …. brinu za junačko zdravlje zaštitnika prava pedera, lezbejki, transeksualaca, nekrofila, pedofila, krokodila i ostalih živuljki, jerbo je Andrej Fajgelj rekao da će „svakog onog ko pokuša da mu otme dete – ubiti“.

Pročitajte samo pažljivo ovu poslednju rečenicu i zamislite. Sedite u SVOJOJ kući sa SVOJOM decom koju npr. niste vakcinisali, jer ste SVOJOM glavom razmislili, pročitali, obavestili se, neki od nas i završili Medicinski fakultet i istom tom SVOJOM glavom odlučili da je za VAŠE dete bolje da se ne vakciniše, jer ste procenili da rizik od vakcinacije prevazilazi njene eventualne dobrobiti i spremni ste da se nosite sa rizicima boginja i zauški pre nego autizma, alergija, autoimunih bolesti, Gilijan-Bareovog sindroma, artritisa i ostalih stvari za koje ste videli SOPSTVENIM očima da su popisane na listi neželjenih efekata na pakovanju vakcina, a za koje, ako se dese, NIKO nije odgovoran.

Sedite vi tako u SVOJOJ demokratskoj državi, kada ono kucaju na vrata neki čika ili teta i kažu vam da spakujete svoje dete, jer vam ga oduzimaju baš zato što ste promišljali o tome da li da ga podvrgnete INVAZIVNOJ proceduri ubacivanja nečega u krvotok.

Šta raditi u datoj situaciji?

Spakovati dete i ljubazno se pozdraviti sa čikom i tetom tipa „Doviđenja, prijatno, vidimo se kad budete dolazili po ovo mlađe!“

Braniti ono koje ste nosili devet meseci ispod srca, stavljali glavu u torbu da ga donesete na ovaj svet, odvajali sebi od usta da ga prehranite, odenete, usrećite, sačuvate , odgajite, bdili nad njim noćima, brinuli o njemu danima, živeli ovaj pasji život u ovoj namučenoj zemlji zbog njega, jer drugog razloga skoro i da nema.

Gospodine zaštitniku, branitelju, povereniku! Niste mi Vi dali moju decu na čuvanje, pa ste sad nezadovoljni i tražite drugu čuvarku, hraniteljku, braniteljku, inkubatorku! Ja sam MAJKA, nešto najsvetije što postoji pod kapom nebeskom i odgovorna sam jedino pred svojom savešću i Bogom! Boga smo već davno ubili, na redu je amputacija savesti i srca koju vi , nesrećni čoveče, svesno ili nesvesno sprovodite!

Neka Vam Gospod Bog da da se pokajete, svoje majke radi. Ja ću se za Vas pomoliti.

dr Jovana Stojković

facebookreporter.org/koreni.rs