Lud, zbunjen ili prevaren?


Kad covek prica sam sa sobom ili razmislja na glas, kazu vidi budale. Lud covek prica sam sa sobom i slicno.
- Tom logikom se ja pitam, citajuci objavljene uslove iz poglavlja 35 o pristupnim pregovorima sa EU, da li je Srbija kao drzava luda, zbunjena ili prevarena?
- Proizilazi iz svega sto je u Briselu ispregovarano i potpisano, da je Srbija i luda i zbunjena i prevarena. Kako drugacije razumeti da konstantno pregovara sama sa sobom (polazim od istine, Kosmet je Srpska pokrajina), sto je jos gore, sama sebi uvodi neke zakone koji blage veze nemaju sa zdravim razumom.
Kako je moguce da delu svojih drzavljana uvodi granicne takse, da u pristupnim pregovorima ne zahteva da pregovori vaze za celu, drzavu znaci da pregovori vaze za celu teritoriju pa i deo koji je okupiran od NATO pakta i Albanije (Kosovo i Metohiju je Albanija tiho okupirala i to je istina, sve teroristicke akcije vrsene su sa teritorije Albanije), ilegalno je narod Albanije naseljavao juznu pokrajinu i to je cinjenica ali Srbija mora reci ,,EU moze da prihvati Srbiju u njenim granicama ili nikako.

- Nije Srbija pecena ovca pa sad ce gospoda iz EU da bira dali ce celu ovcu da uzme ili da je rasparca pa uzima po delovima.

- Dali je Srbija luda, zbunjena, naivna ili prevarena? - Dali smo kao narod potpuno otupeli kad 70 godina od kraja drugog svetskog rata dozvoljavamo da nas svaka susa veze u okove i seta kao poslusno kuce.

Ako covek prica sam sa sobom, kazu vidi ludaka!
- Sta tek reci za drzavu koja potpisuje sporazume sama sa sobom, krseci pri tom Ustav i zakone medjunarodne i drzavne o nepromenjivosti granica i nedotakljivosti suvereniteta.

Autor; Vesna Kosovka
Izvor;Vesna forum