Promocija najmlađeg autorskog rok benda u Srbiji


BEOGRAD - U veseloj i opuštenoj atmosferi beogradskog kafea "Leila Records and Books" u ulici Kralja Petra uz zvuke rokenrola, a u prisustvu muzičara Đuleta iz Van Goga i bubnjara Dragoljuba Đurčića održana je promocija "Razmena energija" mladog autorskog benda “The Churlians" .

"The Churlians" otvorio je svirku rokenrol numerom "Nije do love" koju je publika ispratila sa velikim aplauzom.

Bend okuplja dečake uzrasta od 11 godina koji se, kako je navedeno na veoma posećenoj promociji, pola svog života bave muzikom.

Frontmen najmlađeg autorskog benda u Srbiji je mladi Nikola Džoni Ranković - autor, vokal i gitara, a ostali članovi benda su: Džurađ Đuričić - bubanj, Grigorije Griša Avramović - gitara i Pavle Petrović- bas gitara.

Bend "The Churlians" se okupio 11. okotobra ove godine sa ciljem da se njegovi članovi profesionalno bave muzikom i da kao najtalentovaniji u svojim instrumentima i pravcu okupe iako nisu svi iz istog grada.
Ovi decaci stvaraju na daljinu i probe održavaju redovno u dva grada:
Beogradu i Kraljevu.

Mladi frontmen grupe i autor pesme "Neću da živim u zemlji bez rock 'n 'roll-a", komponovanjem je počeo da se bavi od svoje osme godine i, kako kaže, očekuje da ce njegov bend uspeti u bavljenju rok muzikom.

Podršku novom rok bendu u Srbiji pored istaknutih rok muzičara pružili su i njihovi drugari i drugarice, roditelji i napravili pravu rok atmosferu kao podstrek mladom bendu.

izvor; Tanjug