Dan kada je Nacisticku zastavu zastitila FIFA i americki pasos - Srbija 14. - izbor iz stampe Oktobar


Veličati jednu od nacističkih država u Beogradu, u Srbiji, gde su nemci Nacisti ubili preko 2 miliona Srba, je monstruozan akt – pre svega.


Odigrao se fudbalski meč u Beogradu između Srbije i Albanije. Meč se smatrao riskantnim. Ipak, sve je delovalo mirno, iako su Albanci, imajući podršku i pomoć od strane NATO-a i SAD-a, ilegalnegalno ukrali Kosovo i Metohiju, ali i prouzrokovali i probleme u drugim delovima Srbije, takođe. Ali, Srbi su tolerantni. Generalno mišljenje bilo je “ Sport je tu za igru i zabavu, pa – neka bolji pobedi“.

Tokom meča, Albanci su lansirali dron koji je prenosio zastavu. Atmosfera je “eksplodirala“, i otpočela je tuča na terenu.

To je slika koju zvanični mediji prenose izveštavajući o incidentu, a svet to “guta“ razmišljajući: “ A, Srbi, uvek problemi sa njima“.

Hajde da zastanemo ovde i otvorimo oči. Da li ste videli zastavu iznad stadiona? Da li znate kako izgleda Albanska zastava? Potražite preko “Gugla“! Ili pogledajte ovde:

Ali – čija je onda zastava koju su Albanci (ne bilo koji Albanci, već brat albanskog premijera! Olsi Rama!) lansirali pretprošle noći u Beogradu, što je i isprovociralo reakciju?

Uzgred budi rečeno – gore pomenuti Olsi Rama je građanin SAD-a, poseduje američki pasoš, i zaposlenik je Džordža Soroša. Rama je pušten iz pritvora posle jednog poziva iz Američke ambasade, i sasvim nesmetano se vratio za Albaniju.

Zastava koju su prezentovali uz pomoć drona je zastava “Nove, Velike Albanije“, notorno nacistički propratno stvorene države.


Mapa “Velike Albanije“ i dva čoveka: prvi, s leva je Albanski premijer Ismailj Ćemali; albanski nacionalista i fanatik Isa Boljetini, Boljetinac (pravo ime: Isa Šalja. Boletinac/Šalja)- koji je pretio da će spaliti sve do jednu srbsku kuću nakon što je Rusija otvorila svoj konzulat u Mitrovici 7. Maja 1902. godine.


“Velika Albanija“ je bila Hitlerova nacistički propratno smišljena država. Veličajući Nacističku državu u beogradu, u Srbiji, gde su nacisti ubili preko 2 miliona Srba, Jevreja i Roma, je pre svega monstruozan čin.

Još jedna tragedija se desila istog dana u Oktobru. Nacistička Nemačka je započela jedan od najbrutalnijih masakara/pokolja u XX veku, u Kraljevu, gde je pogubljeno 7 do 8000 civila.

Ubistva su započela 14.-15. oktobra.

Na isti dan, ovi albanski indoktrinirani monstrumi su došli u Srbiju mašući sa njihovom nacističkom državom iz Drugog Svetskog rata!

Slučajnost? Ne. To je više nego bolesno.

Upoznajte se sa “Velikom Albanijom“ to jest Šćiperija (ne, to nije pežorativ. To je onako kako Albanci sami sebe nazivaju. Proverite preko “Gugla“ ili pogledajte primer: Wikipedia: Albania (čuje se kao/ćlˈbeɪniə/, al-bay-nee-ə, ili ponekad /ɔːlˈbeɪniə/, awl-bay-nee-ə; Albanian: Shqipëri/Shqipëria; Gheg Albanian:Shqipni/Shqipnia), zvanično poznata kao Republika Albanija (Albanian: Republika e Shqipërisë; albanski izgovor), najverovatnije isključivo nacistička država čija zastava je nesmetano uzdignuta i puštena da se proslavi od strane Albanaca i FIFE, Globalnih Medija.

“Velika Albanija“ to jest “NovaAlbanija“: Na 6. April 1941, Nacistička Nemačka i “sile osovine“ izvršile su invaziju na Jugoslaviju, Operacija “Kazna“, a Grčka koja je prinudno prouzrokovala kapitulaciju Jugoslavije 17., i Grčke 23. oktobra. Jugoslavija je naknadno okupirana i raskomadana. “Sile Osovine“ uspostavile su “Veliku Albaniju“ ili ti “ Veliku Šćiperiju“ na račun Srbije i Crne Gore. Teritorija Crne Gore je pripojena aneksijom Velikoj Albaniji. Od Srbije, Belika Albanija okupirala je Kosovo i Metohiju, zajedno sa zapadnim delom Južne Srbije, koja je sada deo Makedonije, a pak deo koji je deo Stare Srbije (Drevne Srbije). Ovaj Kosovsko-metohijski region i okolna teritorija pripojeni Velikoj Albaniji, nazvani su “Nova Albanija“.

Da bi stvorili etnički čisto Šiptarsko Kosovo, koji Albanci zovu Kosovo, Šiptari (Albanci) su pokrenuli svetski-rasprostanjenu kampanju o etničkog čišćenja i genocida. Nad etničkim Srbima na području Kosova i Metohije izvršen je masakr, i njihovi domovi su spaljeni, a preživeli su najureni i proterani u sklopu politike etničkog istrebljenja i genocida.

Albanci sa Kosova su u 21. Waffen Gebirgs diviziji “Skanderbeg” počinili su ratne zločine i genocid protiv Srbske Pravoslavne populacije na Kosovu. Planirali su i sproveli zločine protiv čovečnosti na Kosovu. Pravoslavni Srbi sa Kosova bili su žrtve tog etničkog čišćenja i genocida. Ovaj genocid je imao da doprinese šiptarskom cilju i politici da se stvori etnički čisto, šiptarsko Kosovo, u pokušaju da se stvori “Velika Šćiperija“ tj. “ Velika Albanija“.


Naoružani oružjem koje su ih snadbeli Italijani, Albanci su nagrnuli protiv bespomoćnih starosedeoca, neke ljude ubijajući, druge proterujući u zbegove u planine. I drugi srbski meštani su napadani, a imovina pojedinaca i zajednica je ili konfiskovana ili uništavana. I do dan danas nemoguće je ustanoviti tačan broj žrtava tih varvarskih nedela, ali se procenjuje da je broj između najmanje 30.000 – 40.000 pogubljeno bez traga.

Bedri Pejani, muslimanski vođa Albanskog Nacionalnog komiteta, pozvao je na istrebljenje Srbskih pravoslavnih Hrišćana na Kosovu i Metohiji, i na uniju “Velike Albanije“ sa Bosnom i Hercegovinom i sa Raškom (Sandžakom) koji je regija Srbije – u “Veliku islamsku državu“. Veliki muftija Jerusalimski, Haj Amin El Husseini je predstavio plan kojim je on odobrio kao početak interesa Islama. Kao što možemo uvideti, taj san je i tekako živopisan čak i danas.


Albanci u Skenderbegovoj diviziji su većinom bili muslimani, pripadnici Bektaši i Suni islamskih sekti.
Istoričar L. H. Stavrianos, u “Balkan od 1453.″, opisao je genocid počinjen nad pravoslavnim Srbima od strane Šiptara Skenderbegove divizije ovim rečima:
“Jugoslovenski Albanci, organizovani u svoju fašističku Skenderbegovu diviziju, počinili su neopisiv masakr nad Srbima“ – L.S. Stavrianos: The Balkan since 1453, N.Y./ London 1958.

Balkanski istoričar Robert Lee Wolff/Robert Li Vulf, u “ Balkan našeg vremena“, opisao je genocid izvršen nad kosovskim Srbima od strane Šiptara 21. Waffen Gebirgs divizije SS-a Skenderbeg kao na sledeći način:
-“U regijama aneksiranim od strane Albanaca, njihova takozvana Skenderbegova divizija, sastavljena od pripadnika albanske manjine u Jugoslaviji, masakrirala je Srbe nekažnjivo“.

Nimbergov Tribunal za ratne zločine proglasio je Shutzstaffel tj. SS kao kriminalnu organizaciju, i svakog pripadnika SS-a je trebalo smatrati ratnim zločincem krivim za “planiranje i izvršavanje zločina protiv čovečnosti“.


Ovih dana Srbija se priprema za obeležavanje uspešnog izvršenja “Operacije Beograd“, koja je okončala 1287 dana dugu okupaciju od strane Nemačke i Hrvatske (desna strana obale Save, današnji Zemun, Novi Beograd, postali su, voljom Nemačke, deo još jedne propratno nacističke državne tvorevine – NDH tj. Nezavisne Države Hrvatske). Nezavisnoj Državi Hrvatskoj je od strane mnogih istoričara pripisivano je da je od onih koje su počinile najstražnije zločine ikad, s tim da se najužasniji genocid i odigravao u njoj, pod okriljem logora smrti “Jasenovac“, “Staro Sajmište“, i “Jadovno“ komplesku, uz to da je u njoj bio i jedinstven i prvi logor smrti za decu (Srbsku) – “Sisak“.

Veličati jednu od nacističkih država u Beogradu, u Srbiji, gde su nemci Nacisti ubili preko 2 miliona Srba, je monstruozan akt – pre svega.

Takođe, između 13.-15. oktobra, Albanski pokrovitelj, NACISTIČKA Nemačka je započela jedan od najbrutalnijih masakara u XX veku, u Kraljevu, kada su pogubili 7000 – 8000 civila.

Ubistva su započela 14 – 15. Oktobra

Na isti dan, ovi provokatori su došli u Srbiju mašući zastavama njihove nacističke države iz Drugog svetskog rata.

Koincidencija? Ne verujem.

Značajno je da se incident odigrao kada se cela Srbija, imajući Beograd za prestonicu, priprema za dva važna događaja: posetu Ruskog predsednika Vladimira Putina 16. oktobra, i druga ali povezana – obeležavanje 70-ogodišnjice oslobođenja Beograda od okupacije od strane Nacističke Nemačke.

Samim tim, srbski igrač Stefan Mitrović je antifašistički heroj, a njegov akt povlačenja nacističke zastave na dole – je čin borbe protiv nacizma i fašizma.

A ukoliko izdizanje NACISTIČKE zastave ne bude dovoljno jak razlog da se albanski timovi povuku sa takmičenja i internacionalnih mečeva, to će biti tužna potvrda izvesnih glasina da je FIFA izgubila sva moralna načela i kredibilitet.

Autor: Grej Karter. Izvor: There Must be Justice

Prevela: Marija Veličković – KM Novine