Krvoproliće u Ukrajini: Nemci naručili srca i bubrege od živih ljudi


Crno tržište unutrašnjih organa u Evropi i Americi odavno se popunjava na račun Ukrajine, a masovne grobnice na području Donbasa sa telima iz kojih su izvađeni vitalni organi samo potvrđuje ova saznanja.

Dovoljno je pogledati oglase na lokalnim sajtovima. Donori su traženi među socijalno najmanje zaštićenim slojevima stanovništva. U toku leta, u jeku kaznene operacije Kijeva, prilikom prenošenja ostataka vojnika na istoku, ispostavilo se da je deo tela bez unutrašnjih organa.

Na internet je dospjela prepiska Sergeja Vlasenka, advokata nekadašnje premijerke Julije Timošenko, i nemačkog lekara Olge Viber. Bilo je reči o prodaji organa mladih vojnika u nemačke klinike. Postojala je čak konkretna narudžbina – 17 srca, 50 bubrega, pet pluća. Posebno je zabežena molba da se organi uzimaju od živih, a ne mrtvih ljudi. Inače, "roba" nije kvalitetna.

Za bubreg se nudi 200 hiljada evra. Rat je postao mogućnost da se "biznis" učini profitabilnijim - navode ruski mediji.Da su na istoku Ukrajine delovali "crni transplantolozi" potvrđuju i posmatrači OEBS-a. Za istraživanje uzroka i okolnosti uzimanja organa trebalo bi da bude formirana specijalna komisija, uz uključivanje međunarodnih eksperata.

Donbas, ranije rudarski kraj Ukrajine, danas je zauzet drugim iskopavanjima. Za nekoliko nedelja koliko je prošlo od sklapanja primirja između Kijeva i prorusa, na istoku zemlje, tamo gde su bili odredi armije i Nacionalne garde, pronađeno je nekoliko masovnih grobnica.

Tela muškaraca i žena, obučenih i golih, sa vezanim rukama i tragovima od metaka – jednostavno su bačena na gomilu i posuta zemljom. Do sada je pronađeno više od 400 leševa.

Kada su antikijevske vlasti iz Donjecka i Luganska pristupile ekshumaciji tela, pronađeni su još strašniji detalji zločina ukrajinskih snaga bezbednosti. Iskopana su tela sa rasporenim stomacima bez unutrašnjih organa. Svjedoci tvrde da su zarobljene stanovnike zauzetih teritorija Donbasa neki "bezbednjaci" predavali hirurzima - mesarima. Oni su ispunjavali narudžbine, a odrađeni "materijal" – ubogaljene ljude vojnici bi dokrajčili pucanjem u glavu.

Ustanici su često nalazili pokretne bolnice sa hirurškim intrumentima i specifičnim medicinskim sredstvima. U tim okruzima zabeležen je veliki broj nestalih stanovnika.

Izvor; Krstarica


P.S. Dragi moji, toliko o dobronamernosti i ljudskosti zapada! To je njihovo pravo lice, zwer se krvlju hrani i to svezom i tudjom.
DJ.Vesna