Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Stize Antihrist - izbor iz stampe
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 2 od 2
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce Stize Antihrist - izbor iz stampe

    Stize Antihrist - izbor iz stampe


    STIŽE ANTIHRIST: I katolička crkva mora da prizna novi poredak

    Do nedavno, svi koji su pričali ili pisali o tome kako vladari iz senke nameravaju da stvore Novi svetski poredak, tako što će sve religije ujediniti, i tako stvoriti samo jednu religiju, proglašavani su za ludake i tvorce teorije zavere. Ali ovih dana vladari sveta otvoreno traže stvaranje Ujedninjenih nacija svih vera i u tom smislu se vrši uz pomoć medija neviđena kampanja, a od pape Franje direktno se traži da prizna i sprovede tu ideju.


    Bivši premijer Španije, socijalista Hoze Luis Rodriges Zapetero zahteva da se stvori neka vrsta multireligijskih Ujedinjenih nacija. On traži da sve vere budu ujedinjene u ovom međunarodnom telu i da na čelu te unije stoji jedan autoritet.

    Nova svetska religija bi imala funkciju da obezbedi mir u svetu u borbi protiv ratova. Interesantno je kako moćnici žele da ujedine ljude u jednoj ’veri’ u borbi protiv ratova koje su sami započeli.

    Stvaranje Nove svetske religije, koja bi pod svojom kapom ujedinila sve ljude ovoga sveta je drevni plan masona koji sada dobija jednu sasvim novu dimenziju.

    Ta religija je povezana sa stvaranjem takozvanog Nju Ejdža (New Age) koji je već uticao da se istočne religije objedine u nešto novo. Takozvani Nju Ejdž koristi manipulacije i prevaru kako bi se poistovetio sa hrišćanstvom i pokorio nepokorive hrišćane.


    Sve vere sveta osim hrišćanstva se mogu ujediniti, ali ne i hrišćanstvo jer bi to označavalo odbacivanje prve Božije zapovesti i odbacivanje katoličanstva.

    Ipak, ono što je zapisano se mora dogoditi. U Biblijskoj knjizi Otkrovenja je najavljena zver kojoj će se pokloniti svi narodi.

    U prilično skorijoj budućnosti, očigledno je da će svetom vladati ujedinjeno telo naroda koje će težiti ka zajedničkim ciljevima države. Ova supersila i supernacionalna jedinka će svoju vlast proširiti i zavladati svim narodima na svetu, a na kraju će činiti dela Antihrista, sluge đavola, kada on konačno dođe na zemlju.

    Osnivanje novog sveta sa učenjem Novog svetskog poretka je pred nama. Sve su veći pritisci na katoličku crkvu od koje se traže razna prilagođavanja: tolerisanje abortusa, razvod brakova, homoseksualnost. Ipak, ono što je u najvećoj meri zabrinjavajuće je očigledan pritisak na papu Franju kojem je nedavno predložena Ujedinjena svetska religija.


    Naime, za samo četiri meseca, papa Franja se tri puta sastao sa bivšim predsednikom Izraela, Šimonom Peresom, koji papi uporno predlaže formiranje Ujedinjenih nacija religija. Poslednji sastanak se održao prošlog četvrtka.

    Zar to nije direktan pritisak na katoličku crkvu i katoličanstvo od strane vodećih svetskih sila?

    „U razgovoru za katolički časopis Familija Kristijana, Peres je zatražio od pape Franje da podrži izgradnju međunarodne religijske organizacije, kako bi se ograničilo versko nasilje u svetu.

    Potrebna nam je organizacija, Ujedinjene Religije, to bi bio najbolji način za borbu protiv terorista koji ubijaju u ime Boga“, rekao je Peres: ‘To ne zahteva jačanje bilo kakvih sumnji u moralni autoritet koji jasno tvrdi da Bog želi to zabraniti“.

    Kako mediji navode, papa Franja je nakon istorijske zajedničke molitve vođa tri vodeće svetske religije u papskom vrtu, ponovo poslušao predlog, ali nije siguran da li mu se sviđa ta ideja. Papa Franja podstiče mir, ali oštro odbacuje ideju o stvaranju Jedne svetske religije, očigledno svestan do kakvih bi to posledica dovelo.


    Ipak, pitanje je koliko će dugo papa Franja moći da se opire ovom zapisanom demonskom planu i samo je pitanje vremena kada će katoličku crkvu optužiti za podsticanje nemira. Pitanje je dana kada će svet da se okomi na katoličku crkvu i hrišćane, kao i sve one koji ne žele da se pokore Antihristu.

    Neverovatna je činjenica koliko se o tome javno raspravlja u poslednje vreme. Pre samo godinu-dve je teorija o osnivanju Nove svetske religije bila svrstavana pod teorije zavere. Svako ko je to pominjao je bio smatran kao paranoik. Ipak, sada svi mediji, premijeri, ministri i predsednici govore o Novoj svetskoj religiji i Novom svetskom poretku kao da je to nešto potpuno normalno.

    Interesantno je da su se ovakve ideje do skoro u medijima odbacivale kao nerealne, a sada se veličaju pod parolama „mir, tolerancija, ljubav, zajedništvo, prestanak diskriminacije“. Interesantno je kako mediji rade u službi imperije masona koja sada širi svoje zloćudne pipke na jedan sasvim nov i poseban način.


    U Kanadi je na 1. sastanku ujedinjenja religija predstavljen slogan „Misli globalno, deluj lokalno“, čime se mreža demonskih sluga rasula po celom svetu, motivišući ljude na pogane ideale i učenja u svrhu bezbožne ljubavi i tolerancije na greh i smrt.

    Pored toga, Antihrist se najavljuje i u serijama, filmovima, umetnosti i muzici. O njemu se priča u obrazovanju, vrtićima i crtanim filmovima i ne možemo da kažemo da nismo upozoreni.

    Nova svetska religija na čelu sa Zveri, Antihristom mora se uspostaviti jer je tako zapisano. Doći će knez zemaljskog sveta i njemu će se pokloniti svu narodi sveta. Ipak, oni će biti prevareni.

    Vreme vladavine Antihrista je veoma blizu, toliko blizu da će zlo preko noći zavladati svetom i progoniti hrišćane zbog imena Hrista.

    Preuzeto sa: Pravda.rs
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    SRB HOST

  3. #2
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    Uobičajeno Odg: Stize Antihrist - izbor iz stampe

    Iz mog ugla - DJ. Vesna

    Sta covek da kaze, isti oni koji vekovima vode ratove u ime religije, Boga sad nas zamlacuju i zatupljiju pricom o mirotvorcima. Kako moze dzelat preko noci postati spasitelj.

    Stvarno je vreme da nas Bog kazni ognjem zivim, potresima i bolestima i istrebi zauvek te ponovo stvori zivotinjsko carstvo i uziva u lepoti.

    Demoni odavno vladaju zemljom, pecate svojim zigom sve koji se od Hrista Boga obretose vuku u pakao gresnike i pohase izrode od ljudske rase. Zar neko misli da ce Ortodoksni Hriscani nasesti na pricu o masonskoj religiji ujedinjenoj veri a znamo da je Antihrist odavno na zemlji samo je problem sto ga nikako nisu uspeli ustoliciti sa svim pocastima koje on trazi.

    Zar mislite da je ovo nesto novo?

    Sve ove ratove od Hrista do danas vode antihrist i njegove sluge, sva zla sveta dolaze od bezdusnih zombija od davno palih. Sve ratove opravdavaju strahom za svoju drzavu, religiju narod i u ime Boga i vere ratuju od Hristovog raspeca do danas. Pa zar i njega ne razapese Jevrejska plemena u strahu za svoje prestolje a danas ti isti Jevreji traze od pape stvaranje ujedinjenih religija u jednu krovnu novu religiju.
    To je u stvari pokusaj da se svi Hriscani odreknu Hrista i da prestane drzanje svetih liturgija po hramovima kako bi mogao djavo da se ustolici. Zna se da djavo ne moze ovladati tamo gde se narod posti, pricescuje i moli iskreno istinski u svojoj muci i tisini.
    Sve to ima neke veze i sa poslednjim ratovima od 1991 g. do danas.

    Sta nam ostaje nego da jos vise pojacamo svoje molitve, ispot i da pobedjujemo necastivog, da otvorimo oci i bdimo jer ovo je doista poslednji cas. Pitanje je kako ce Ortodoksne crkve reagovati i dali ce bar u borbi protiv antihrista biti jedinstvene.

    ,,Sve reke sveta teku ka svom uscu i sva zla svom izvoru!,,
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. Apokalipsa - izbor iz stampe
    Od Vesna u forumu Religija
    Odgovori: 7
    Zadnji Post: 05.09.2014, 09:49
  2. Mirovni (ne)sporazum - izbor iz stampe
    Od Vesna u forumu Aktuelnosti
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 05.09.2014, 09:18
  3. Balada o vremenu - izbor iz stampe
    Od Vesna u forumu Aktuelnosti
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 22.11.2013, 23:25
  4. Uoci Vidovdana - Izbor iz stampe
    Od Vesna u forumu Aktuelnosti
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 14.06.2013, 07:17
  5. Noam Comski intervju - Izbor iz stampe
    Od Vesna u forumu Aktuelnosti
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 26.03.2013, 07:06

Članovi koji su pročitali ovu temu : 0

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080