Novogodišnji program - Očekujte neočekivano

U novogodišnjoj noći RTS-a borba za dečija odeljenja, vrtiće i škole!

RTS čeka navijače u 21 sat i neki minut pored televizora. U novogodišnjem programu RTS-a svi učesnici (TV lica RTS-a, pevači, glumci, muzičari) podeljeni su u sedam regiona, koji se takmiče da milionsku nagradu odnesu u dečija odeljenja u bolnicama, vrtiće i škole u krajeve u kojima su rođeni ili odakle su im preci.

Ekipe su: Vojvodina, Centralna Srbija, Istok Srbije, Zapad Srbije, Beograd, Ex Yu, a Jug Srbije i Kosovo i Metohija su u istom timu.

Ovakvo takmičenje nije odavno viđeno.

Tako ćete videti Anu Bekutu (iz Pribojske Banje) u ekipi "zapada", Marinka Rokvića iz Bosanskog Petrovca u timu Ex Yu, a, recimo, Gocu Stojićević iz Negotina u ekipi "istoka". Malo ljudi zna da većina komentatora RTS-a, koji prate Novaka Đokovića, potiče sa "zapada", a sve najlepše voditeljke iz Beograda. Videćete kako Alvirović smešta Memedoviću, a kome je meren pritisak usred novogodišnjeg programa, jer ne može da podnese poraz.

Oko stotinu pevača, 70 RTS TV lica, oko 200 muzičara našli su svoj tim i bore se u ime svojih predaka da pomognu deci.

Svaki tim ima svoju TV seriju i svoje glumce, pa će to biti još jedno iznenađenje u novogodišnjem programu RTS-a.

Cela radnja Nove godine odigrava se u tri studija (simfonijski, narodni, zabavni), a biće pevanja, igranja, skečeva, provokacija i obračuna.

Najveći propust RTS Nove godine je napravljen kada je taksista (kome Žika Nikolić nije platio 740 dinara za vožnju) prevario obezbeđenje i upao na novogodišnju proslavu kako bi pronašao Žiku i napaltio dug. Svi učesnici će njegovo prisustvo dugo pamtiti.






Upload by Kovac.



Morate odgovoriti ili kliknuti na 'Hvala' da biste videli skrivene informacije koje su ovde sadržane.
Nemate dovoljno prava da biste videli skrivene podatke sadržane ovde.