Наевиус ИоуТубе Цонвертер в3.2 - погодан инструмент за преузимање и претворити своје омиљене видео снимке са ИоуТубе сајта у стандардном АВИ ДивКс видео формат. Да бисте преузели видео запис на Вашем рачунару, пријавите се на УРЛ ИоуТубе видео, кликните на Старт. Видео ће бити преузета и претворена у формату АВИ. Наевиус ИоуТубе Цонвертер - алат за преузимање и конвертовање видео снимака са ИоуТубе сајта у стандардном АВИ ДивКс видео формат.

[Наевиус ИоуТубе Цонвертер 3.2]


Наевиус ИоуТубе Цонвертер в2.8 - погодан инструмент за преузимање и претворити своје омиљене видео снимке са ИоуТубе сајта у стандардном АВИ ДивКс видео формат. Да бисте преузели видео запис на Вашем рачунару, пријавите се на УРЛ ИоуТубе видео, кликните на Старт. Видео ће бити преузета и претворена у формату АВИ. Наевиус ИоуТубе Цонвертер - алат за преузимање и конвертовање видео снимака са ИоуТубе сајта у стандардном АВИ ДивКс видео формат.

Језик - Енглески

Наевиус ИоуТубе Цонвертер је погодан алат за преузимање и претворити своје омиљене видео снимке са ИоуТубе сајта у стандардном АВИ ДивКс видео формат. Да бисте преузели видео запис на Вашем рачунару, унесите ИоуТубе УРЛ за видео, кликните на дугме Старт. Ће се преузети и конвертовати у АВИ формату - користите Виндовс Медиа Плаиер или неки други компатибилни плејер да бисте је видели. За разлику од других сличних услуга, ИоуТубе видео дозвољава само гледање видео унутар претраживача клијента (ИоуТубе видео плејер је дизајниран да се користи у вашем претраживачу као интернет искуство), а тренутно не можете да преузмете наше видео снимке на рачунару. Али, то се може лако скинути и конвертује у заједнички "пдф" формату са Наевиус ИоуТубе Цонвертер!

Како Наевиус ИоуТубе Цонвертер Воркс:
- Покрени Наевиус ИоуТубе Цонвертер.
- Унесите ИоуТубе УРЛ.
- Кликните на дугме "Старт" да бисте преузели и конвертујете ИоуТубе видео у АВИ формату.
- Као резултат ће бити АВИ ДивКс датотеку.

[Наевиус ИоуТубе Цонвертер 3.2]

Званични сајт: ввв.наевиус.цом

Величина 5.43 МБ

турбобит
летитбит
филепланет

Наевиус.ИоуТубе.Цонвертер.в3.2.ВинАлл.Инцл.Ке иген нападали


Тагс: Видео Цонвертер, ИоуТубе Цонвертер
Повезане вести:
Наевиус ИоуТубе Цонвертер 3.1
Наевиус Иоутубе Цонвертер 2.8
Наевиус ИоуТубе Цонвертер в2.7
Наевиус ИоуТубе Цонвертер 2.6
Наевиус ИоуТубе Цонвертер в2.5

Morate odgovoriti ili kliknuti na 'Hvala' da biste videli skrivene informacije koje su ovde sadržane.
Nemate dovoljno prava da biste videli skrivene podatke sadržane ovde.